Nefes Nefese Sultan kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 20:45
0

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Nefes Nefese dizisinde Sultan karakterini canladıran oyuncu kim? Nefes Nefese Sultan kim? Birbirinden değerli oyuncularıyla göz dolduran Nefes Nefese dizisinin tanıtım fragmanında bahsedilen Sultan Ana karakterine hayat veren oyuncumuz Gülçin Santırcığlu’dur. İşte Gülçin Santırcığlu’na dair tüm merak edilenler…

Nefes Nefese Sultan kim sorusuna gelmeden önce dizinin genel konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Babası Ayaz Kıran’la kendi halinde bir hayat süren Rüya’nın bir gün hiç görmediği annesinin Suriye’de yaşadığını öğrenmesiyle hikaye başlıyor. Rüya’nın işgal altında olan Suriye’ye girmesinin tek yolu Suriyeli Boran’la anlaşmalı evlilik yapmaktır. Annesinin bulmak uğruna girdiği bu tehlikeli macerada, 6 yıl sonra evine dönen Yusuf ile yolları kesişir. Rüya’nın Almanya’dan Antakya’ya uzanan hikayesi izleyenleri etkisi altına alacak.

Nefes Nefese dizisinde Sultan karakterine hayat veren Gülçin Santırcıoğlu’nu Elveda Rumeli dizisiyle yakından tanıyoruz. Tecrübeli oyuncu 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezundur. Oyunculuktan önce bir süre solistlik yapmıştır. Düzgün fiziği ve kızıl saçlarıyla dikkat çeken oyuncu 2005 yılında rol aldığı Türev isimli diziyle oyunculuğa başlamıştır. Fakat bizim onu tanımamız 3 sezon boyunca ekrana gelen Elveda Rumeli dizisiyle olmuştur.

2014 yılında Kırımlı isimli sinema filminde Murat Yıldırım, Selma Ergeç, Baki Davrak ve Bülent Alkış ile birlikte rol almıştır. 2015 yılında Kara Ekmek isimli dizide Pervin karakterine hayat vermiştir. Kariyeri hayatı boyunca rol aldığı diğer projeler; Aynalar, Gülpare, Yumurta, İki çizgi, Ev, Doktorlar, Sensiz Yaşayamam, Bir Çocuk Sevdim, Böyle Bitmesin, Osmanlı Tokadı, Kırım ve Kara Ekmek. Başarılı oyuncu son olarak yönetmenliğini Uğur Yücel’in yaptığı Nefes Nefese dizisinde Sultan karakterine hayat veriyor. Kendisine Nefes Nefese Sultan rolüyle başarılar dileriz.

Nefes Nefese dizisi son zamanların oldukça güçlü prodüksiyonlu dizi projesi. Hem dizide önemli bir karaktere hayat veren hemde yönetmenliğini üstlenen Uğur Yücel yine başarılı bir yapıma imza atıyor. Sıra dışı konusuyla dikkat çeken dizi umarız beklentileri karşılar.


Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları, Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Sizler Nefes Nefese dizisini nasıl buldunuz? Oyuncuların performansları ve uyumları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.