Nefes Nefese Boran Kim? Gerçek Adı


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 04:31
1

Kısa süre içinde yayın hayatına başlaması planlanan Nefes Nefese dizisi sezona iddialı bir giriş yamaya hazırlanıyor. İddialı bir başlangıç diyoruz çünkü dizide oldukça güçlü isimler rol alıyor. Bu isimlerden biride Nefes Nefese Boran karakterine hayat veren Nik Xhelilaj. İzleyenler Nefes Nefese Boran kim sorusunu sorgulamaya başladı. İşte Nefes Nefese Boran’a dair ayrıntılı bilgiler..


Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları, Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Nefes Nefese Boran kim sorusuna gelmeden önce dizi hakkında genel bir bilgi verelim. Heyecanla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Uğur Yücel yer alırken senaryosu Selin Tunç’un kaleminden çıkacak. Nefes Nefese başrol oyuncuları büyük bir özen ve titizlikle seçildi. Senaryoya en uygun isimler arasından yapılan elemede Şükrü Özyıldız ve Melisa Şenolsun başrol için seçildi. Uğur Yücel aynı zamanda dizide rol alan isimler arasında. Dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Nefes Nefese Boran kim sorusunun yanıtı haberimizin devamında…

Uzun süren hazırlıklar sonucunda ekrana gelmek için gün sayan Nefes Nefese dizisi babasıyla yaşayan genç bir adam ve annesini arayan genç bir kadının yolları kesiştikten sonra yaşanacak etkileyici hikayesini konu alıyor. Dizide dikkat çeken isimlerden Boran karakteri gerek oyunculuğu gerekse karizmatik tavırlarıyla kısa sürede merak konusu olmayı başardı.

Nefes Nefese Boran karakterine hayat veren Nik Xhelilaj 5 mart 1983 yılında Arnavutluk’ta dünyaya gelmiştir. Ailesinin isteği üzerine 14 yaşında Türkiye’ye gelerek Kuleli Askeri lisede eğitim almaya başladı. 7 ay sonra askerlik mesleğinin kendisi için uygun olmadığını anladı ve Arnavutluk’a geri döndü.

2004 yılında kariyerine bambaşka bir alanda devam etme kararı aldı ve Academy  of Arts  in Triana yani Train Güzel Sanatlar Fakültesinde oyunculuk eğitimi almaya başladı. Oyunculuk teklifleri henüz eğitimi devam ederken gelmeye başladı. Ünlü bir yönetmenin The Albanian filmi için Çek Cumhuriyetine gitti ve sevdiği kız için illegal yollarla Berlin’ kaçan bir göçmene hayat verdi. The Albanian filminde canlandırdığı rolle Priştine Uluslararası Film Festivali, 32. Moskova Film Festivali, ve 47. Altın Portakal film festivallerinde en iyi erkek oyuncu ödülünü almaya hak kazandı.

Çok yönlü bir karaktere sahip olan Nik Xhelilaj Arnavutça dışında, İngilizce, Türkçe, Almanca ve İtalyanca dillerini iyi derecede konuşabilmektedir. Ülkemizde tanınması Kayıp Şehir dizisi Kadir rolüyle olmuştur. Şimdilerde Nefes Nefese Boran karakterine hayat veren oyuncu pek çok tiyatro oyununda rol almıştır.

Rol aldığı başlıca projeler; Single Use, Gjalle, Trishtimi i Zonjes Shnajder, The Albanian, Kayı Şehir, Seven Locky Goods, Real Playing Game, Üç Yol ve Her Sevda Bir Yol.

Nefes Nefese Boran kim sorusunu sizler için yanıtladık. Sizler Boran karakterinin performansını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Nefes Nefese Boran Kim?

Comments are closed.