Nefes Nefese Azap Kim? Nefes Nefese Çocuk Oyuncu Hakkında Bilgiler


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 17:28
0

Nefes Nefese dizisi ekrana gelmek için geri sayıma başladı. Dizide bütün oyuncuların yanı sıra çocuk oyuncular da dikkat çekti. Fragmanlarda sık sık gördüğümüz çocuk oyuncu Azap kim? Nefes Nefese dizisi Azap karakterine hayat veren oyuncu kim? İşte heyecanla beklenen dizide Azap ile ilgili tüm detaylar…


Nefes Nefese Dizisi Oyuncuları, Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı konusuyla dikkatleri çeken dizinin yönetmenliğini Uğur Yücel üstleniyor. Uğur Yücel aynı zamanda dizinin başrol oyuncularından biridir. TMC Film yapım şirketinden Erol Avcının yapımcılığını üstlendiği senaryosunu Selin Tunç’un kaleme aldığı Star Tv’nin yeni dizisi Nefes Nefese ekrana gelmek için gün sayıyor. Dizinin art arda yayınlanan tanıtım fragmanları oyuncular hakkında kısa bir bilgi edinmemizi sağlasa da dizinin konusu herkes tarafından merak ediliyor.

Nefes Nefse dizisi genel konuşu şöyle; Rüya hiç görmediği annesini aramak için tehlikeli bir yola çıkacaktır. Ve yıllardır ayrı kaldığı ailesinin yanına giden Yusuf’la yolları kesişecektir. Yusuf ve Rüya’nın tehlikeli yolculuğu izleyenlere aktarılacak.

Dizde dikkat çeken çocuk oyuncu Azap ise izleyenler tarafından merak edildi. Konunun Azap’ın gözünden anlatıldığı Nefes Nefese dizisi çok yakında Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Dizide Azap ismiyle izleyici karşısına çıkan çocuk oyuncuyla ilgili detaylı bilgiler bulunmuyor. Konuyla ilgili güncel bilgileri en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.

Nefes Nefese Azap kim?