Ne Seninle Ne Sensiz Yeniden Başlayacak mı?


Güncelleme: 27 Ağustos 2017 : 00:39
9

Ne Seninle Ne Sensiz isimli program tekrar başlayacak mı? Ne Seninle Ne Sensiz yeni bölümleri ne zaman başlayacak? Ne Seninle Ne Sensiz ekranlara geri dönecek mi?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve tarzı ile büyük ilgi çeken program Ne Seninle Ne Sensiz’de sular durulmak bilmiyor. Programın sunucusu Seda Akgül, programa kısa bir süre ara verdiklerini ve Eylül ayında tekrar başlayacağını söylese de iddialar bu yönde değil.


Ne Seninle Ne Sensiz Neden Yok? Ne Seninle Ne Sensiz Final Mi Yaptı?


Seda Akgül, geçtiğimiz sezonda Kısmetse Olur isimli izdivaç programında büyük bir başarı yakalamıştı. Ünlü sunucu bu başarısı sayesinde yeni sezonda da Ne Seninle Ne Sensiz programından teklif almıştı.

RTÜK, geçtiğimiz haftalarda kanallarla bir toplantı yapmış ve izdivaç programlarının kaldırılmasını istemişti. Ne Seninle Ne Sensiz programı ise bu toplantı öncesinde ekranlara veda edeceğini duyurmuştu.

Seda Akgül, yaptığı açıklamada formatlarında yenilikler yapıldıktan sonra Eylül ayında ekranlarda olacağını söyledi. Ancak RTÜK’ün yeni hamlesinden sonra bir açıklama yapmadı.

Ne Seninle Ne Sensiz eğer ekranlarda devam edecekse formatını tamamen değiştirmesi gerekecek. Ancak böyle bir durum da şimdilik mümkün görünmüyor. Çünkü kanallar bir projeyi ekrana getirmeden önce uzun süre hazırlık aşamasından geçiriyor.

Eylül ayına oldukça az bir zaman kaldığı için hazırlıklar yapılamazsa ve yeni bir format bulunamazsa Ne Seninle Ne Sensiz, ekranlara veda etmiş olacak.


Seda Akgül’ün Yeni Programı Her Şey Gerçek Nasıl Bir Program?


Sizce program tekrar başlamalı mı? Ne Seninle Ne Sensiz ekranlarda olmalı mı? Görüş ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz.

9 YORUMLAR

  1. Birsuru sacma program varken bunun kaldirilmasini anlamiyorum. Iyiki bi programi sevdik oda ekranlara veda etti??

  2. Kesinlikle bubprogram devam etmelidir samimu insanlara yardım eden gerçekci düzgün bir program diğerleri gibi değil lütfen kaldırmayın öyle saçma sapan izdivaçlar yerine evlilikleri kurtaran programlar olmalı.

  3. Bu program diğerlerinden çok farklıydı gerçekçi en azından bence kesinlikle devam etmelidir…

Comments are closed.