Narcos: Mexico’nun 2. Sezonunda Kimler Rol Alacak? Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 17:41
0

Netflix‘in en sevilen yapımlarından olan Narcos‘un Meksika’daki uyuşturucu dünyasının anlattığı yeni bölümleri Narcos: Mexico adıyla izleyici ile buluştu.

Narcos: Mexico‘nun ilk sezonunun yayınlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde ikinci sezonunun da çekileceği kesinleşmişti. Şimdi de Narcos: Mexico’nun ikinci sezonunda hangi oyuncuların diziye katılacağı açıklandı.

İŞTE YENİ BAŞROL

Dizinin ikinci sezonunda rol alacak yeni isim Scoot McNairy oldu. McNairy daha önce True Detective dizisinde rol almıştı.

Scoot McNairy.

Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan Narcos: Mexico dizisinini ikinci sezonunda baş yapımcı koltuğunda Eric Newman oturuyor. Diğer yapımcılar ise Jose Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard ve Andres Baiz.

ÇEKİMLER NEREDE YAPILACAK?

Narcos: Mexico 2. sezon çekimleri Mexico City’de yapılacak. Dizinin ikinci sezonunun yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Narcos Meksika ne zaman başlayacak? Narcos Mexico başladı mı? Narcos Mexico ne zaman başlayacak? Narcos Meksika oyuncuları kim? Narcos Meksika ikinci sezon başladı mı? Narcos Mexico ikinci sezon başladı mı? Narcos Mexico 2. sezon başladı mı? Narcos Mexico 2. sezon başladı mı?

Narcos Mexico’nun ilk sezonunda başrolde yer alan Diego Luna, Critics Choice ödüllerinde En İyi Erkek Drama Dizi Oyuncusu Ödülü’ne aday gösterilmişti.

Narcos dizisi ilk iki sezonunda dünyaca ünlü uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın hayatını konu etmişti. Dizinin üçüncü sezonunda ise Escobar öldükten sonra ortaya çıkan Cali kartelinin hikayesi anlatılmıştı.

NARCOS: MEXICO KONUSU NE?

Narcos: Mexico Meksika’daki uyuşturucu kartelleri gerçek olaylardan yola çıkılarak anlatılıyor.

Meksika’daki modern uyuşturucu savaşının başlangıcına odaklanan Narcos: Mexico, birbirinden bağımsız olarak büyüyen kartellerin hikâyesini konu alıyor.

1980’lerde Guadalajara kartelinin yükselişine tanık olan Félix Gallardo (Diego Luna), başına geçeceği bir imparatorluk inşa etmek üzere insan tacirlerini bir araya getirir. Yeni bir görev için karısı ve oğlu ile birlikte Kaliforniya’dan Guadalajara’ya taşınan DEA ajanı Kiki Camarena (Michael Peña), kısa sürede bu görevin hayal ettiğinden çok daha zor olacağını anlar.

Kiki, Félix hakkında istihbarat toplayıp kendini işine adadığı sırada meydana gelen gelen trajik olaylar zinciri, uyuşturucu ticaretine karşı yıllarca sürecek bir savaşı başlatır.