Mustafa Sandal Ver Gazı Yarışmasına Nasıl Başvuru Yapılır? Başvuru Formu(Bitcoin Nasıl Kazanılır)


Güncelleme: 27 Aralık 2017 : 00:52
0

Ünlü ses sanatçısı Mustafa Sandal uzun bir aranın ardından Ver Gazı isimli yarışma programıyla ekranlara dönüyor. Rakiplerinden farklı bir formatta olan yarışmanın ödülü son zamanların revaçta olan sanal para birimi Bitcoin olacak. Mustafa Sandal’ın jüri koltuğunda yer aldığı Ver Gazı isimli yarışmaya nasıl başvuru yapılır? Kimler Başvuru yapabilir?  Başvuru formuna nereden ulaşılır? Tüm merak edilenler haberimizin devamında…

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir konferansta gelecek planlarını anlatan Mustafa Sandal, jüri koltuğunda yer almaya hazırlandığı yeni projesi hakkında tüm detayları konuklarıyla paylaştı.

Yarışmacılar farklı, ilginç ve hayatı kolaylaştıran fikirlerini jüriye sunacak. En çok beğenilen ve ilgi çeken fikrin sahibi büyük ödülü almaya hak kazanacak. 100 bin TL değerindeki büyük ödül Bitcoin olarak verilecek. İşte yarışmanın en dikkat çeken noktası da bu. Ver Gazı isimli yarışmayı diğerlerinden ayıran en önemli özellik ödülün sanal para birimi Bitcoin olarak verilecek olması.

Son zamanların gündemden düşmeyen sanal para birimi Bitcoin meraklıları, yarışmaya büyük ilgi gösterecek. Yenilikçi fikirlerin yarıştığı programda ödülün Bitcoin olarak verilmesi, hiç kuşkusuz değerini daha da yükseltecektir. Ekranların sevilen ismi Mustafa Sandal, son zamanların yükselen yıldızı Bitcoin ve yenilikçi fikirlerin bir araya geldiği Ver Gazı isimli yarışma 2018’e damga vuracak.

2018’in ilk aylarında başlaması planlanan yarışmanın başvuru formu ve yarışmaya katılma şartları en kısa zamanda sitemizde yer alacaktır.  Yarışmayla ilgili merak ettiğiniz konuları yorum kısmında paylaşabilirsiniz.