Mustafa Karataş Ramazan Ayında Hangi Kanalda Olacak?


Güncelleme: 26 Mayıs 2017 : 16:07
0

Ekranların sevilen ilahiyat profesörlerinden olan Mustafa Karataş Ramazanda hangi kanalda olacak? Mustafa Karataş Show Tv’de neden yok? , Mustafa Karataş Show Tv’den neden ayrıldı?

Show Tv ekranlarında her sene hem dini günlerde hem de Ramazan aylarında yaptığı programlarla sevilen Mustafa Karataş bu sene farklı bir kanalda olacak. Her Cuma günü Zahide Yetiş’in sabah programında yer alan Mustafa Karataş, geçtiğimiz haftalarda programda yer almamıştı. Bunun üzerine Cuma günleri Yusuf Kavaklı hoca Show Tv’de yer almaya başlamıştı.

Mustafa Karataş, Zahide Yetiş’in programına katılmamasının ardından Berat Kandili özel programı ile Kanal D ekranlarındaki yerini almıştı. Mustafa Karataş ile Paylaşmak Güzeldir, Ramazan ayında yapacağı program için de Kanal D ile anlaşma sağladı.

Mustafa Karataş her gün saat 12.45 ve gece sahur vakti saat 2.00’de Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluşacak. Mustafa Karataş, hem Ramazan ayında hem de diğer dini günlerde Kanal D ekranlarında olacak.

Zahide Yetiş, sosyal medya hesabından Mustafa Karataş’a başarılar diledi. İkilinin programda birçok bölümde beraber yer alması ve sonrasında dostluklarının sürmesi aralarında bir problemin olmadığını gösterdi. Öte yandan kanal yetkilileri ile Mustafa Karataş arasında bazı problemlerin olduğu da iddia edildi. Bu nedenle Mustafa Karataş, Kanal D’den gelen teklifi de kabul etti.

Ramazan ayında Kanal D ekranlarında Mustafa Karataş, ATV’de Nihat Hatipoğlu, Star Tv’de Fatih Çıtlak yer alacak. Show Tv ekranlarında ise İslamiyetin Doğuşu isimli film yer alacak.

Mustafa Karataş Kanal D ile anlaşma yapmasını siz nasıl karşılıyorsunuz? Yine hedeflediği kitleye ulaşacak mıdır yoksa reytingleri düşecek mi?