Murat Murathanoğlu beIN Sports’dan Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 20 Eylül 2017 : 09:57
0

Türk basketbolunun önemli isimlerinden, usta yorumcu Murat Murathanoğlu‘nun ile beIN Sports’un ayrıldığı bilgisi medya kulislerine düştü. Murat Murathanoğlu beIN Sports’dan Neden Ayrıldı?

Uzun yıllar beIN Sports bünyesinde çalışan ve Euroleague ile Türkiye Ligi maçlarını anlatan usta yorumcu beIN Sports’la artık çalışmayacak. 7 yıldır beIN Sports’da çalışan Murat Murathanoğlu aynı zamanda bir ara spor yazarlığı ve basketbol menajerliği de yapmıştı.Basketbol maçlarını da anlatan Murat Murathanoğlu NBA maçlarınıda anlatmış ve yorumlamıştı. Murat Murathanoğlu neden beIN Sports’tan ayrıldı? Nedeni ne?

Duayen sunucu ve yorumcu Murat Murathanoğlu’nun neden beIN Sports’tan ayrıldığına dait net bir bilgi olmasada kulislerde ve sosyal medyada konuşulan ana konu Murat Murathanoğlu’nun tarafsızlık ilkesini kaybettiği söyleniyor.  Tv’de haddinden fazla tarafsızlık ilkesini kaybettiğini ve Fenerbahçe’ye yakınlaştığı söylenmekte.

Ancak eleştirenler bile duayen sunucu ve yorumcunun işinin ehli ve bilgisi ile alanında tek isim olduğunu dile gertirmeden edemiyorlar. Ne diyelim usta isme yaşamında başarılar diler bu kararın hakkında hayırlı olmasını temenni ederiz.

Murat Murathanoğlu Kimdir?

17 yıl ABD’de kaldıktan sonra Türkiyeye askerlik görevini yapmak için gelmiştir. Abd’nin İllinois Üniversitesinde İnşaat bölümü okumuştur. Basketbol maçları anlatımıyla bilinen Murathanoğlu, TV sunucusu, spor yazarı ve basketbol menajeridir.