Muhteşem İkili’De Bu Akşam Neler Yaşanacak?


Güncelleme: 13 Aralık 2018 : 15:38
0

Kanal D ekranlarında  yayınlanan ve izleyicisi tarafından sevilen dizi Muhteşem İkili’nin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar dizinin takipçilerini oldukça meraklandıracak gibi görülüyor. Bakalım sevilen dizinin bu akşam ki bölümünde neler yaşanacak.

Ahsen,  Ela takma ismi ile Özel Birime katılıyor. Barca ve MKC’nin, dilinden düşmeyen ve diziye nasıl bir yön katacağı belli olmayan Ahsen’in planları hiçte masum gözükmüyor. Yalnız Barca ve MKC’nin, tüm bunlardan şimdilik pek haberi yok gibi. Ahsen’in, Barca ve MKC ‘nin  geçmişiyle ilgili bir şeyler karıştırdığını açıkça gösteren senaristler  Ahsen’nin kötü bir planının ne olduğunu şimdilik izleyici bilmiyor. Belki bu sorunun cevabını Ahsenin planını bu akşamki bölümde bulabiliriz.  Bu sırada  dizinin  diğer karakteri Fişek Ekrem’in, Barca ve MKC’ye ulaşabilmek için  yaptığı plan herkesi şoka uğratacak. Yüksel Müdürü esir alan Fişek Ekreme Barca ve MKC’nin karşılığının ne olacağı  ve dizinin en eğlenceli kısmı olan  Barca ve MKC’nin, özel hayatlarında ise sürpriz bir yemek planlıyor Yağmur. Barca’nın da katıldığı büyük bir   akşam yemeği düzenliyor Yağmur tüm bunlar ve aile hayatına alışkın olmayan Barca’nın  eğlenceli anlarına   13 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 7. yeni bölümünde şahit olacak izleyicileri. Dizinin bu akşamki bölümünün ayrıntılarına geçelim şimdi..

Ahsen’in planı ne?

Yüksel Müdür,  Ahsen’i  yani yeni ismi ile Ela’yı muhteşem ikilimizle tanıştırır. Ahsen, kendini tamamen değiştirdiği için  Barca ve MKC onu tanıyamaz. Geçmişte aralarında ne yaşandı Ahsen yani Ela kim  Barca ve MKC ‘ den ne istiyor ne planlıyor şimdilik izleyici bu soruları cevabını bilmiyor. Barca ve MKC   hakkında elde ettiği bilgilerle elibe dahil olan Ahsen ikilinin başına nasıl dertler açacak şimdilik merak konusu.

Barca ve MKC, Yüksel Müdürü kurtarmaya çalışıyor!

Fişek Ekrem, kızının düğününe baskın düzenleyen  Barca ve MKC’den intikam almak ister. Onlara ders vermek ve bir daha karşısına çıkmalarını önlemek için plan yapan Ekrem  Yüksel Müdürü tanıdığı bir şarkıcı kadını kullanarak yakalar. Böylece   Barca ve MKC ona kendi ayakları ile gelecektir.  Fişek Ekrem’in planı tıkır tıkır işlerken muhteşem ikilimizi kötü bir sürpriz beklemektedir buluşma yerinde bakalım Yüksel Müdür kurtulabilecek mi ? Bu akşam Kanal D ekranlarında Muhteşem İkili..