Muhteşem İkili Yağmur Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler Sevgilisi


Güncelleme: 9 Ekim 2018 : 16:33
0

Başar Başaran ve Emre Özgür’ün kaleminden çıkan senaryo ile Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu Muhteşem İkili dizisi oyuncuları Tek Tek belli oldu. Muhteşem İkili dizisi oyuncu kadrosu Muhteşem İkili dizisi nerede çekildiginin merak edildiği kadar dizideki karakterlerde bir o kadar araştırıldı.

Muhteşem İkili dizisi Yağmur kimdir, gerçek adı nedir sevgilisi var mı Kaç yaşında Instagram hesabı gibi bilgiler haberimizde.

İbrahim Çelikkol Kerem Bürsin Özge Gürel Öykü Karayel’in başrollerinde olduğu Muhteşem İkili dizisi muhteşem senaryosuyla yayın akışına girdi. Dizide Özge Gürel Kerem Bursin’in kardeşi Nilüfer’i canlandırırken Öykü Karayel ise eski eşi Yağmur karakterine Hayat verecek. Yağmur başarılı bir avukat olarak seyirci karşısına çıkacak.

Muhteşem İkili Yağmur kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler? Muhteşem İkili Yağmur gerçek adı Öykü Karayel’dir. Öykü Karayel 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Kendisine tıpatıp benzeyen Ezgi Karayel adında bir ikizi vardır.eğitimini İstanbul Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümünde tamamlamıştır.

Muhteşem İkili yağmurun daha önce oynadığı diziler ise ilk olarak Kuzey Güney dizisi oldu. 2015 yılında ise Kara Para Aşk dizisinden sonra Muhteşem Yüzyıl kösem’de Dilruba olarak oyunculuk performansını sergiledi. Son olarak Show TV ekranlarında kalp atışı dizisinde Eylül karakteri olarak beyin cerrahı olarak bir doktora Hayat verdi.

2018’in sonlarına doğru ise Muhteşem İkili dizisinde MKC nin büyük bir aşkla bağlı olduğu fakat ayrıldığı eski karısını canlandıracak. Kanal D ekranlarında yayınladığı tanıtımla büyük merak uyandıran Muhteşem İkili dizisinin güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla geri sayıma başladı.