Müge Anlı Cemal Kaşıkçı Cinayetine El Atacak mı? “Keşke işleyebilsem programda”


Güncelleme: 17 Ekim 2018 : 15:04
1

Atv ekranlarında çözdüğü cinayetlerle reyting rekorları kıran “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı her an gündemde kalmayı başarıyor. Kurduğu ekip ile cinayetleri çözen, kayıpları bulan Müge Anlı istihbarat teşkilatlarıyla yarışacak seviyeye geldi. Ünlü isim şimdi ise Cemal Kaşıkçı cinayeti ile anılır oldu. Kulislerde Müge Anlı’nın Cemal Kaşıkçı cinayetine el atacağı konuşuluyor.

Suudi Arabistan’ın İstanbul Konsolosluğu’na girdikten sonra bir daha haber alınamayan ve hakkındaki öldürüldü iddiaları ile ülkenin gündeminden düşmeyen Cemal Kaşıkçı, Müge Anlı’nın programında ele alınacak mı? Konu ile ilgili açıklamayı Müge anlı yaptı. Müge Anlı açıklamasında;

“Kaşıkçı’nın olayının nasıl olduğunu çok merak ediyorum. Keşke işleyebilsem programda. Ama şuan emniyet çok büyük bir titizlikle üzerinde duruyor. Emniyet çözecektir ama beni de enterese etti o konu. Ne yalan söyleyeyim çok heyecanlıyım. Hani aşağı yukarı belli ama sonucunu hep beraber göreceğiz.” Dedi.

Şimdilik Müge Anlı’nın konuya ilgisi olduğu ancak konuyu programında işleyip işlemeyeceği ise muallakta. Konu devletler arası ve diplomatik bir husus olduğundan böyle bir durumun söz konusu olmadığı da söyleniyor. İlerleyen günler neler olur bilinmez. Sizce Cemal Kaşıkçı cinayeti Müge Anlı’da işlenmeli mi? Doğru olur m?

1 YORUM

Comments are closed.