Miss Turkey 2017 Birincisi Itır Esen Kim? Yaşı, Nereli, Boyu, Burcu?


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 14:58
1

Türkiye’nin en güzel kızı belli oldu! Merakla beklenen yarışma sonuçlandı. 20 kızın katıldığı ve kıyasıya bir rekabetin yaşandığı zirveyi 1999 doğumlu Itır Esen kazandı. Itır Esen Kimdir? Yaşı, boyu, burcu, nereli, sevgilisi, twiter, instagram hesabı

Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasının birincisi belli oldu. Türkiye’nin en güzel 20 kızının kaldığı finalde, yarışmayı ünlü oyuncu Itır Esen’in aynı isimdeki yeğeni Itır Esen kazandı. Itır Esen, Türkiye’yi Çin’de gerçekleşecek olan ‘Miss World’ yarışmasında temsil edecek.  Itır Esen 1999 yılı doğan Türkiye güzeli kimdir?

Itır Esen 1999 yılındadoğmuştur. Yeşilçam oyunusu olan ve Hayr Esen’in torunu olan aynı isimliğ Itır Esen’in yeğenidir. Üniversite’ye giden Itır şuanda H.A.Yüce Eitim Fakültesi İnglizce Öğretmenliği 1. Sınıf öğrencidir.

Üniversite yıllarında modellik yapan Itır ünlü isimlerle çalışmıştır. 3 yıldır sektörde boy gösteren Itır Esen eğitiminin yanı sıra modellikte yapmaktadır.

Podyumlarda uzun süredir çalışan Itır, şimdiye kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü isimlerle çalışmıştır.

Miss Turkey 2017 Birincisi Itır Esen’in Resimleri

https://www.youtube.com/watch?v=DS-l0ieOcFU

Miss Turkey 2017 güzeli Itır Esen için şok bir iddia var. Itır Esen’in Twitter hesabından 15 Temmuz şehitlerine hakaret ettiği söyleniyor. İşte ilgili video.

https://www.youtube.com/watch?v=9alpr4eJRTQ

Comments are closed.