Mevlana Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 10 Temmuz 2018 : 15:34
1

TRT’nin 2018-2019 sezonu için hazırladığı yeni mini dizisi Mevlana’nın çekimleri başladı. Oyuncu kadrosu, senaryosu ve kanalı dışında Mevlana dizisinin nerede çekildiği de çok merak edildi. 7 bölümden oluşacak ve Şubat ayında ekrana gelecek Mevlana dizisi nerede çekiliyor? Dizi seti nerede? sorularının yanıtını sizler için araştırdık.

[kirmizitext]Mevlana Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular ve Rolleri için tıklayınız[/kirmizitext]

Sadece 7 bölüm çekilecek dizi için oyuncular özenle seçiliyor. Dizinin başrolü için Erkan Petekkaya’ya teklif götürüldü. Ünlü oyuncunun teklife sıcak baktığı ve anlaşmanın imza aşamasında olduğu biliniyor.Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen ve düşük reytinglerden dolayı erken final yapan Kayıtdışı dizisinden hemen sonra kamera karşısına geçecek olan Erkan Petekkaya hayranlarını sevindirecek.

İsminden de anlaşıldığı gibi Mevlana’nın hayatını konu alan dizi için özel bir ekip ve dönemin izlerini taşıyan dev bir platoda set kurulacak. Yine bir dönem dizisi olduğu için kıyafetten evlere, sokaklara kadar her şey dönemin özelliklerini yansıtması için profesyonel bir ekip hummalı bir çalışma yürütüyor. Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid gibi dönem dizilerini başarıyla ekrana getiren TRT, Mevlana dizisi için de titiz bir çalışma yürütüyor.

Mevlana Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? 

Mevlana dizisi çekimleri Konya’da başlayacak. Konya’da devasa bir set kurulacak ve ilk etap çekimleri burada tamamlanacak. Dizinin kalan bölümleri İstanbul’da çekilecek. İstanbul’un çeşitli semtlerinde setler kurulacak. Dizi setinin tam adresini en kısa zamanda sitemizde paylaşacağız.

Comments are closed.