Meryem Dizisi Yasmin Kimdir? Kim Canlandırıyor? Karakter Analizi


Güncelleme: 17 Ocak 2018 : 22:44
2

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Meryem Heyecanli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Çarşamba akşamları reytinglerdeki yerini kaybetmeyen diziye yeni karakterler dahil olmaya başladı. Bunlardan biri esrarengiz rolü ile dikkatleri üzerine çeken Yasmin karakteri oldu. Meryem dizisi Yasmin kim? Gerçek adı ne dizideki rolü ne gibi merak edilen sorular için dizihaberci.com sitesini takip etmeye devam edin.

Meryem dizisine Yasmin karakteri olarak giren kişi bilgisayardan sesle Beliz ve kardeşine yardımcı olan birisi. Yapilan tüm pisliklerden haberi olan ve bunları açığa çıkartmak isteyen sesinden anlaşıldığına göre bi bayan. Berk ve Beliz’e yardım eden bu isim kimdir? Oldukça detaylı bilgilere hakim olan Yasmin Berk ve Beliz’e babalarının katilini söylemiş ve bu konu ile ilgili kasanın yerini de  bu iki isme iletmiştir. Bu kadar bilgiye sahip olması Yasmin’i oldukça merak konusu haline getirmiştir. Diğer taraftan Yasmin soyadının Sargun olacağını da söyler. Diğer taraftan bu nasıl olacaktır. Derin bunu duyunca oldukça sinirlenir. Çünkü Yasmin’in Savaşla evlenmesi gerekmektedir ki bunu derin hiç istemez.

Yurdal Sargun ve Tekin ‘in çok korktuğu gerçekleri açığa çıkarak mı? Yasmin ilerleyen bölümlerde soyadının Sargun olacağını dile getirdi. Bilgisayarın arkasındaki ses kime ait? Beliz ve kardeşine yardım eden gizli ses kim? Meryem dizisi Yasmin sizce kim ? Yasmin karakterine kim hayat verecek? Şimdilik bu ismin canlandıran oyuncu belli olmasa da sizlerde Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirseniz seviniriz.

[kirmizitext] Meryem Dizisi Suzan Şahika Enderson Kimdir?[/kirmizitext]

Yasmin karakterini canlandıran oyuncu Kübra Benlioğlu’dur. Kübra Benlioğlu daha önce Star Tv’nin günlük dizisi Beni Affet’te oynamıştır. Kübra Benlioğlu 2012-2016 yılları Hacettepe Üniversitesi mezunudur. 2015-2016 yılları arasında devlet tiyatrolarında görev almıştır. Yine 2015 yılında Beni Affet dizisinde oynamıştır.

 

2 YORUMLAR

  1. meryem dizisi Yasmin’in gerçek ismi Kübra Benlioğlu’dur. Daha önce 2015 yılında Star tv’de yayınlanan “Beni Affet” adlı günlük dizide rol almıştır.

Comments are closed.