Meryem Dizisi Uğur Demirpehlivan (Gülümser) Neden Diziden Ayrıldı?


Güncelleme: 9 Kasım 2017 : 11:32
0

Savaş’ı korumak için Mahmut’un silahından çıkan kurşunun önüne geçen Gülümser, hayatını kaybeder. Tüm sevenlerinin büyük acı yaşadığı anlar, duygu dolu sahneleri de beraberinde getirmiştir. Böyle hüzün dolu bir sahnenin varlığı ise akıllarda soru işaretleri oluşturmuştur. Acaba Meryem dizisi Final mi yapacak? Gülümser neden öldü? Neden diziden ayrıldı? Meryem dizisi final kararı mı aldı? İşte detaylar.


Meryem Dizisi Final Mi Yapıyor Yeni Sezonda Devam Edecek Mi<<<tıkla


Yurdal Oktay’ı yakalamıştır. Savcıyı avucuna aldığı için mutludur, Oktay ise sırrını bir kişi daha öğrenmeden kasadan anahtarı almanın peşindedir. Hastanede geçen gergin saatler herkesi darmadağın eder. Meryem kahrolur. Mahmut kaçak durumdadır. Hem konuşmasını engellemek için polisten önce onu bulmak isteyen Oktay ve Ertan’dan hem de polisten kaçmaktadır. Güçlü de intikam için Mahmut’un peşine düşer. Burcu hem Güçlü’den hem de Oktay’dan önce Mahmut’a ulaşmaya çalışmaktadır. Tam bu hengâmede hastaneden kötü haber gelir. Gülümser ölmüştür. Gülümser’in bu ölümü büyük bir acı yaşatmıştır. Peki Gülümser neden  öldü? Meryem dizisi finale mi gidiyor?

Açıkcası bunun cevabını şuan için vermek pekte kolay değil. Ancak dizinin reytinglerde düşüş yaşadığı muhakkak. Bu anlamda dizi senaryoda belli değişikliklere gitmiş olabilir. Yada final kararı alıp diziyi final sahnesine hazırlıyor olabilirler. Meryem dizisinin reyting sonuçlarına buradan bakabilir kötü gidişi görebilirsiniz. Dizi radikal değişikler yapıp bu düşüşü tersine çevirmezse final yapma kararı alması uzak değildir.