Meryem Dizisi Savcı Kimi Vurdu? Meryem Öldü Mü


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 20:32
1

Meryem dizisi tüm heyecan ile devam ederken bu akşam şok edici bir gelişme yaşandı. Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları büyük bir heyecanla izlenen Meryem’in dram dolu hayat hikayesinde hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Savaş gerçekleri öğrenmek için Meryem oktay ve Beriil’i aynı anda oyuna getirir ve ayrı ayrı mesajlar atarak üçünü bir buluşturur. Savcı Oktay Meryem’in kendisinden ayrılmasından ve gerçekleri anlatacak olmasının verdiği korku ile kendisine bir silah aldırır.

Gece buluşma esnasında da Meryem’in tüm gerçekleri Savaş’a anlatacak olmasını ve Savaş’ın oyuna getirdiğini anlayınca çılgına döner ve Meryem herşeyi anlatıcam diye ayrılırken silahını ateşler.

Oktay silahını ateşlediğinde herkes Meryem’i vurdu diye düşünse de Savcı Oktay ne Meryemi ne de başkasını vurmadı. Savcı Oktay’ın silahı meryem’in korkması için havaya ateş ettiğini ve daha sonra da kendisini öldürmek için Meryem’i tehdit edeceğini düşünüyoruz.

Sizce Savcı Oktay’ın silahından çıkan kurşun birisini vurdu Mu? Savcı Oktay Kimi vurdu? Sizce Meryem Vuruldu mu? Meryem Ölecek Mi? Meryem dizisi finale mi gidiyor? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

 

 

Comments are closed.