Meryem Dizisi Savaş’ın Kullandığı Araba Ne? Savaş’ın Arabasının Markası Ne?


Güncelleme: 17 Ağustos 2017 : 01:14
0

Meryem dizisindeki Savaş karakterinin kullandığı arabanın markası ne? Meryem dizisi Savaş’ın arabasının fiyatı ne kadar? Meryem dizisi Savaş’ın arabası?

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Meryem, olaylar ve oyuncularla olduğu kadar lüks araçlarıyla da gündem olmayı başardı.

Meryem dizisinde zengin bir holding sahibinin oğlunu canlandıran Savaş karakterinin arabasının markasının ne olduğu herkes tarafından merak edildi.


Meryem Hikayesi Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Fragmanı


Biz de Meryem dizisindeki Savaş karakterinin arabasının markasını, fiyatını ve özelliklerini sizler için araştırdık.

Meryem dizisinde kullanılan en lüks araçlardan birisi olan Savaş’ın arabasının Dodge Charger Hellcat olduğu tahmin ediliyor. Dodge Charger Hellcat, yeni kasası ile son zamanlarda büyük ilgi çekiyordu. Bu nedenle dizide de bu aracın kullanıldığı konuşuluyor.

Dodge Charger Hellcat yeni kasa, her türlü hava koşullarında kullanıcıya rahat bir sürüş sağlamayı hedefliyor. Yol tutuşu açısından oldukça iyi şekilde düzenlenmiş olan araç, ses sistemi ile de dikkatleri çekiyor. Ayrıca araç, hız açısından tüm bildiklerimizi unutturacak cinsten, çok hızlı.

Elektronik denge programı ve elektrik destekli direksiyon sistemi ile adından söz ettiren araç, fiyatıyla da cep yakıyor. Tasarımı, led ışıklandırması, 3 ile 6 saniye arasında 160 km/s hıza çıkıyor olması da aracın dikkat çekici özelliklerinden.

Dodge Charger Hellcat arabaların boş olarak tabir edilen ve içinde bazı özelliklerinin bulunmadığı hali 70bin dolar civarında alıcı bulurken her türlü teknolojik özellikle donanımlı olan kasalarının fiyatı yaklaşık 100-150 bin dolar civarında olduğu tahmin ediliyor. Türkiye’de çok fazla bulunmayan araç, dizi sayesinde kendisini geniş kitlelere tanıtma fırsatı da yakaladı.


Meryem Dizisi Jenerik Müziği “Hasret” Şarkısı ve Sözleri