Meryem Dizisi Savaş Ölecek mi? Furkan Andıç Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 16:06
1

Yeni sezonda daha bir kaç bölüm yayınlanmış olmasına rağmen reytinglerde yerini edinen Meryem dizisinde şok eden olaylar karşımıza çıkıyor. Yeni yayınlanan fragmanda savaş vuruluyor. Meryem dizisi Savaş ölüyor mu diziden ayrılacak mı gibi merak edilen her şey haberimizde.

Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve büyük pişmanlık duyduğunu açıklar. Meryem, şanssızlığına kızarken karşısına Savaş çıktığı için mutlu olduğunu açık bir dille söyler. Fakat bu mutluluğunun kısa sürdüğünü de bir o kadar üzgün şekilde anlatır. Meryem’in üzüntüsü karşısında Savaş ne yapacağını şaşırır ve kendini yargılamaya başlar.


MERYEM DİZİSİ HAKKINDA HER ŞEY <<<Tıkla


Diğer taraftan Oktay gözünü karartmıştır. Savaş’ın hayatı büyük bir tehlike altındadır. Meryem’in babası Arif’i öldürdükten sonra gözünü iyice karartan Oktay’ın yeni hedefi Savaş olur. Savaş ile Meryem’in arasında bir şey olduğunu düşünen Oktay, Savaş’ı aradan çıkartmak için her yolu denemeye hazırdır. Savaş’tan intikam almak isteyen bir kiralık katil tutan Oktay, ondan Savaş’ı öldürmesini ister. Meryem’i kıskıvrak yakalayarak Savaş’ı hedef alan kiralık katil, Savaş’ı öldürecek mi? Savaş ölüyor mu?

Sizce Savaş ölecek mi? Furkan Andıç diziden ayrılıyor mu? Yoksa final finale mi gidiyor?

1 YORUM

Comments are closed.