Meryem Dizisi Savaş Ölecek Mi? Furkan Andıç Diziden Ayrılıyor Mu?


Güncelleme: 29 Kasım 2017 : 23:52
0

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Meryem tüm heyecanıyla devam ediyor. Kanal D’nin sevilen ve beğeni ile izlenen dizisi Meryem, yeni bölümü ile önemli gelişmelere sahne oluyor. Peki; Meryem Dizisi Savaş Ölecek Mi Furkan Andıç Diziden Ayrılıyor Mu? sizler için haberimizde…

Savaş ile Oktay arasındaki  husumet giderek artmaktadır. Savaş, Meryem’in sakladığı sırrın arkasında Oktay’ın olduğunu biliyordur ve Bu sırrı ortaya çıkarmaya çalışıyordur. Oktay ise Meryem’e olan saplantılı aşkının sonucunda Meryem’i ele geçirmek istiyordur. Ancak Oktay’ın Meryem’e olan bu aşkı, Meryem’i korkutmaktadır. Meryem, Oktay’dan kurtulmaya çalışıyordur. Tam bu sırada Oktay ile Savaş karşılaşır ve Oktay silahını çıkarır. Oktay, Silahını Savaş’a doğrultur ve Savaş ile arasında Meryem konusunda sözlü tartışma yaşanır. Meryem konusunda Oktay hassas olduğu için Savaş’ın Meryem’i sevdiğini duyması üzerine silahı ateşler ve Savaş vurulur.


MERYEM DİZİSİ HABERLERİ<<<tıkla


Savaş’ın vurulması ekran başında olan Meryem Dizisi sevenlerin aklına baz sorular getirdi. Acaba Savaş Ölecek mi? Meryem Dizisi Savaş Ölecek Mi? Furkan Andıç Diziden Ayrılıyor Mu? Dizi Finale mi Gidiyor? Meryem Dizisi Bitecek Mi? İşte tüm bu soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Meryem Dizisi Savaş Ölecek Mi? Furkan Andıç Diziden Ayrılıyor Mu? haberimiz güncellenecektir.

MERYEM DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI