Meryem Dizisi Savaş Kimdir? Oynadığı Diziler-Yaşı-Boyu-Kilosu


Güncelleme: 26 Temmuz 2017 : 09:36
0

2017 yeni sezon dizileri arasında olan Meryem dizisinin hazırlıkları yavaş yavaş son noktaya geldi. Ağustos ayı içerisinde ekranlara gelecek olan Meryem dizisinin başrol oyuncusu Savaş kimdir? Gerçek adı oynadığı diziler nelerdir gibi merak edilen soruları sizler için araştırdık.

Meryem dizisinde Savaş karakterine hayat verecek yetenekli oyuncunun gerçek adı Furkan Andıçtır. Furkan Andıç dizide ölen bir kız arkadaşının arkasından belli bir müddet yas tutan ve daha sonra kız arkadaşının ölümüne sebep olan kişiyle yakınlaşan bir genci canlandıracak.

Furkan Andıç gerçek hayatta 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 190 cm boyunda yakışıklı ve karizmatik yapısıyla özellikle genç kızların ilgi odağı olmuştur. Bir çok dizinin başrol oyuncusu olarak ekranlara gelen Furkan Andıç yeni sezonda Meryem dizisi ile karşınızda olacak.

Furkan Andıç bir çok dizide rol almıştır bunlardan bazıları ise; Umursuz Ev Kadınları, Adını Feriha Koydum, Kaçak Gelinler ve son olarak Tatlı İntikam da boy göstermiştir.

Meryem Dizisi Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=0sAMRWW-PHQ

Meryem Hikayesi Dizisi Oyuncuları Konusu Özeti Fragmanı <<< Tıklayınız