Meryem Dizisi Güçlü Ölecek Mi? Diziden Ayrılıyor mu? İşte Tüm Ayrıntılar


Güncelleme: 23 Eylül 2017 : 17:19
0

Kanal D’nin dramatik dizisi Meryem’in yakışıklı ve karizmatik oyuncusu Güçlü diziden ayrılıyor mu? 9. bölüm fragmanında vurulan Güçlü ölecek mi? İşte tüm ayrıntılar… 

Meryem dizisinde Savaş’ın kardeşi rolüyle karşımıza çıkan Güçlü karakteri dizinin renkli isimlerinden biri olarak kısa sürede beğeni topladı. Yağmurlu bir akşam yaşanan talihsiz bir kazanın Meryem, Savaş ve Oktay üçlüsünün hayatını nasıl değiştirdiğini konu alan dizide Güçlü rolüyle karşımıza çıkan Kenan Acar yayınlanan 9. bölüm fragmanında vuruluyor.

Meryem Dizisi Elif Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler

Dizinin takipçileri ve Kenan Acar’ın hayranları oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmadığını çok merak ediyor.

Meryem Dizisi Final Mi Yapıyor Yeni Sezonda Devam Edecek Mi

Fragmanda Komiser Burcu, sırtına maskeli bir zanlı tarafından ağır bir darbe alarak yaralanıyor. Olay anına şahit olan Güçlü zanlının peşine düşüyor ve tamda bu sırada silahla vuruluyor. Yaralı bir şekilde sürünerek Burcu’nun yanına gelen Güçlü tam Burcunun eline dokunduğu anda bayılıyor.

Dizinin takipçilerine güzel haberi verelim. Güçlü diziden ayrılmayacak. Kısa süre içinde iyileşecek ve sağlığına kavuşacak. Bu olay Burcu’nun Güçlü’ye güvenmesini ve onun aşkına inanmasına sebep olacak. Bu kötü bir olay aslında büyük aşkın başlangıcı olacak.

Meryem Dizisi Kenan Acar Kimdir? (Güçlü)

1990 İzmir doğumlu genç oyuncu Amerika Stella Adler Oyunculuk Stüdyosu’nda oyunculuk teknikleri eğitimi almıştır. 2013 yılında başrollerini Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un paylaştığı Medcezir dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Daha sonra Gamsız Hayat ve Cesur Yürek dizilerinde yer almıştır.