Meryem 8.Bölüm Fragmanı Ve Özetleri 20 Eylül


Güncelleme: 14 Eylül 2017 : 00:01
1

Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi Meryem yeni bölümü ile yine izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Meryem ölecek mi? Oktay Merye mi vurdu mu?Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? 

Geçtiğimiz hafta Oktay’ı suçüstü yakalayan Savaş başına geleceklerden habersizdir. Yurdal’ın kaçması üzerine, Savcı Oktay’ın girişimiyle Savaş tutuklanır. Derin ve Savcı Oktay’ın ağaç eve birlikte geldiklerini öğrenen Savaş aralarında gizli bir ortaklık olduğunu düşünmeye başlar.


Serhan Onat Meryem Dizisinde Hangi Rolde? Karakter Analizi


Oktay’ın Turan’ın evinde aldığı dosyalar Yurdal’ın kurtuluşu olacaktır. Oktay’ın planları her işin içinden kolayca sıyrılmasına sebep olurken Turan’ın başı derde girecektir. Savaş, Meryem’e Oktay’ın babasından rüşvet aldığını ispatlamak üzeredir.


Meryem Dizisi Final Mi Yapıyor Yeni Sezonda Devam Edecek Mi


Meryem her geçen gün Oktay’ın farklı bir yüzünü görür ve onu artık tanıyamaz. Sakladığı sırrın ağırlığı altında ezilen Meryem tüm gerçekleri açıklamak üzeredir. Fakat tam bu sırada Oktay farklı bir planla Meryem’i vazgeçirir. Oktay’ın planı sorunsuz işleyecek gibi gözükmektedir. Fakat  Savaş’ı hesaba katmamışlardır. Oktay’ın Yurdal’dan rüşvet aldığını Meryem’in gözleri önünde tüm delilleriyle ispatlayacaktır.

Öte yandan Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşma herkesin dikkatini çekmektedir. Meryem ve Savaş arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Oktay’ın bu ilişkiye tepkisi ne olacak? Meryem ve Savaş’ın sevgili olması Oktay’ın tüm planlarının ortaya çıkması olacaktır.

Her bölümü soluksuz izlenen Meryem dizinin 8. bölümü yine izleyenleri ekrana kilitleyecek. Oktay her şeyi öğrenmeye başlayan Meryem’i durdurmak için ona ateş etmiştir. Peki gerçekten Oktay Meryem’e mi ateş etmiştir. Meryem yaralandı mı?


Meryem Dizisi Savcı Kimi Vurdu? Meryem Öldü Mü?


Tüyo: İlerleyen bölümlerde Oktay istifa edip Yurdal’ın yanında işe girecektir. Buda şu anlama geliyor ki henüz Oktay’ın gerçek yüzü ortaya çıkmayacak. Ancak Meryem Oktay’ın şeytani yüzünü görecek ve Savaş’ın yanında oyuna dahil olacaktır. Tabi Savaş ve Meryem arasında bir aşkın başlaması da sürpriz olmayacaktır.

Oktay Meryem’i kandırabilecek mi? Meryem gerçekleri itiraf edebilecek mi? Oktay’ın yeni planı ne olacak? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Fragman Güncellenecektir

1 YORUM

  1. Bencede Meryem vurulmayacak! Çünki, Oktey Meryemin gözüne girmek için kendimi bile vura bilirim. Sora böylede ola bilir. Oktay havaya ateş açar, Savaş hemen gelir. Meryemde tüm bunları Savaşın planı olduğunu analar. Ama yinede fragman yayınlarsa ne olduğunu rahatça öğreniriz. Sora Meryemde vurula bilir, ama tabiki ölmeyecek baş röl ya, ölürse dizi biter. Yeni baş röl gelmeyecek yaa. Herneyse, Meryem vurulursa yaralanacak, ve Savaşa bütün gerçeği anlatıp Savaşın oyununa dahil olacak. Benden bu kadar. İnstagram: @ozcan_elaa takip edersiniz sevinirim. 2 favori dizim var: 1 ADINI SEN KOY 2 MERYEM iyi günler

Comments are closed.