Mehmetçik Kut’ül Amare Süleyman Askeri Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu


Güncelleme: 18 Ocak 2018 : 17:43
3

Payitaht Abdülhamid ve Diriliş Ertuğrul gibi önemli prodüksiyonlara imza atan TRT, bu kez büyük zafer Kut’ül Amare’yi izleyiciyle buluşturacak. Mehmetçik Kut’ül Amare 18 ocak perşembe ilk bölümü ile ekrana gelecek. Kurgusu, rejisi,müzikleri ve senaryosu dışında oyuncu kadrosuyla da büyük ses getiren dizide başrol oyuncularından Süleyman Askeri karakterini canlandıran Kaan Taşaner kimdir? Mehmetçik Kut’ül Amare Süleyman Askeri kimdir? 


Mehmetçik Kut’ül Amare Victoria Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Kariyeri


Osmanlının en büyük zaferlerinden biri olan Kut’ül Amare kuşatması TRT ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 1.dünya savaşı sırasında ülkenin kurtuluşu ve yeniden dirilişi için vatan millet sevgisiyle gözünü bile kırpmadan savaşmaya hazırlanan Darülfünun öğrencisi Mehmet ve arkadaşlarının mücadelesini izleyeceğiz. Süleyman Askeri Beyin yönettiği, en başarılı, güçlü ve özel askerlerden oluşan Osmancık Taburuna katılıp cepheye gitmek için çabalayan gencecik delikanlıların kahramanca mücadelesi izleyenleri etkileyecek. Mehmetçik Kut’ül Amare Süleyman Askeri kimdir?

Unutulmaya yüz tutmuş zaferlerimizi gün yüzüne çıkaran ve izleyenleri bilinçlendiren bu tür yapımlara ülke olarak ihtiyacımız olduğu aşikar. Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi eminiz ilgiyle ve heyecanla izlenecek bir proje olacaktır. Fakat dizinin perşembe günleri yayınlanıyor olması reytingleri nasıl etkiler? Aynı gün aynı saatlerde Vatanım Sensin, Bizim Hikaye, Siyah İnci ve Kanatsız Kuşlar gibi geniş izleyici kitlesine sahip dizilerle vereceği reyting savaşında nasıl bir sonuç elde edecek? Bütün bunların yanıtını ilerleyen bölümlerde sayısal verilerle birlikte paylaşacağız.

Mehmetçik Kut’ül Amare Süleyman Askeri kim sorusuna gelmeden önce karakter hakkında analizlerde bulunalım. Süleyman Askeri vatanına milletine ve bayrağına yürekten bağlı bir askerdir. Kendisine verilen görevleri sorgusuz sualsiz ve eksiksiz bir şekilde yerine getirir. Ömrünün büyük bir kısmı savaşlarla cephelerde geçmiştir. Enver Paşa’nın silah arkadaşıdır. İttihat ve Terakki Cemiyeti bünyesinde Enver Paşa’ya bağlı olarak kurulan gizli teşkilat, Teşkilatı Mahsusa’nın başındaki isimdir.

Mehmetçik Kut’ül Amare Süleyman Askeri Kim? Kaan Taşaner

Mehmetçik Kut’ül Amare Süleyman Askeri karakterine hayat veren Kaan Taşaner 1979 doğumlu sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı bölümünden mezundur. 2004 yılına kadar tiyatro oyunlarında rol alan Kaan Taşaner dizi oyunculuğuna ilk adımı Büyük Buluşma isimli televizyon programıyla atmıştır. 2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Erdoğan Yaşaran rolüyle adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. 2012 yılında Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy’un rol aldığı Kuzey Güney dizisinde Şeref Komiser karakterine hayat verdi. Son olarak Diriliş Ertuğrul’da Gündoğdu rolüyle izleyici karşısına çıktı. Şimdilerde ise Mehmetçik Kut’ül Amare Süleyman Askeri karakterini canlandıracak.

Mehmetçik Kut’ül Amare Süleyman Askeri kim sorusuyla ilgili düşüncelerinizi sizlerde yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

 

Comments are closed.