Mehmetçik Kut’ül Amare Dizisi Jenerik Müziği-Dizi Müziği


Güncelleme: 18 Eylül 2017 : 15:07
0

TRT1 ekranlarında yeni bir kahramanlık destanı seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Tekden Film’in yapımcılığını üstleneceği,  buram buram tarih ve destan  kokacak yeni dizinin  hazırlıklarına başlandı.

Diriliş Ertuğrul’un yapım şirketi Tekden Film ”Mehmetçik Kut’ül Amare” isimli yeni dizi projesini ekrana getirmek için çalışmalara başladı. Bu tür destansı ve tarihi yapımların konusu, oyuncu kadrosu, dizilerin nerede çekildikleri, jenerik müzikleri, dizi müzikleri her zaman merak edilen konulardan olmuştur.


Kutül Amare Oyuncu Kadrosu? Kutül Amare’de Kimler Rol Alacak?


1916 yılında Osmanlı İmparatorluğunun İngiltere’ye yaşattığı büyük bozgun ekranlarda seyircilerle buluşacak. Dizinin Diriliş Ertuğrul kadar ilgi göreceğinden hiç şüphemiz yok. Bu kahramanlık destanı Osmanlı’nın son ve en büyük zaferi olarak kabul edilir.

Dönem dizisi olduğu için jenerik müzik ve dizi müziklerinde Diriliş Ertuğrul dizisi gibi o dönemin ruhuna uygun müzikler seçileceği ve bu konuda özel bir ekip ile çalışılacağı düşünülmektedir. Şimdilik dizinin müziği yayınlanmadı. Kutül Amare dizisinin jenerik müziği yayınlandığı anda sitemizde sizlerle paylaşılacaktır.

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisinin çekimlerine en geç Eylül ayında başlanacağı ve çekimlerin özel hazırlanan devasa bir platoda yapılacağı, çekimler için mevsim koşulları ve yer şekilleri en uygun şehir Konya’nın seçildiği ve Ekim ayında ekranlara geleceği alınan bilgiler arasında.

Mehmetçik Kut’ül Amare nasıl bir dizi?  Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi jenerik müziği ne olacak? Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi ile ilgili ayrıntılı bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz. Size göre dizide hangi müzikler kullanılmalı? Yorumlarınızı bekliyoruz.