Mehmetçik Kutlu Zafer Dizisi Final mi Yapıyor?


Güncelleme: 12 Aralık 2018 : 20:28
0
Mehmetçik Kutlu Zafer Final Yapıyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer cephesinde neler yaşanıyor? Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı, Kamil Aydın’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar ve Hakan Vanlı gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizide neler oluyor?

Perşembe günleri yayın hayatına başlayan ve oldukça güzel reytingler elde eden ancak yavaş yavaş düşen bir grafik çizen dizi daha sonra Salı gününe geçmiş ve Mehmetçik Kut’ül Amare olan ismi Mehmetçik Kutlu Zafer’e dönüştürülmüştü. Dizinin dün akşam yayınlanan 26.bölümünde neler yaşandı şimdi dilerseniz onu hatırlayalım..

Mehmetçik Kutlu Zafer 26.Bölüm Özet! Dün Akşam Neler Yaşandı?

Halil Albay’ın emirlerini dinlemeyerek baskına gitmesi, Nurettin Bey’in ani bir karar vermesine neden olur. Nurettin bey, hemen Kut şehrine hücum harekatı yapılmasını ister. Üsküplü, Fatma’nın yüreğinde yaktığı ateşi dindirmenin yollarını arar. Artık tek aşkı vatan aşkıdır ve İngilizleri Kut şehrinden atmadan durmayacaktır. Hamilton, generalden şehri koruma görevini alır. Askerinin başında savaşa giren Hamilton, acımayacak ve zaferi elde etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır.

Mehmetçik Kutlu Zafer Final mi Yapıyor? Final Tarihi Ne Zaman?

Sevilen diziden hayranlarına üzücü bir final haberi geldiği gerçeği doğru ne yazık ki. Dünkü bölüm sonrası aldığı reytingler de oldukça düşünce dizi hakkında kanal final kararı çıkartsa da bitmesine bir süre daha var diyebiliriz. Dizinin bu hafta 27.bölümü ekrana gelecek ve final tarihi ise 5 Şubat Salı günü ekrana gelecek 34.bölümüyle olacak.