Mehmetçik Kut’ül Amare 2. Bölüm Fragmanı 25. Ocak Neler Olacak Özet Ve Tüyolar


Güncelleme: 19 Ocak 2018 : 02:06
0

Mehmetçik Kut’ül Amare ilk bölümü ile 18 ocak perşembe ilk bölümü ile ekrana geldi. 1. bölümü ilgiyle izlenen dizinin 2. bölüm fragman ve özeti büyük merakla bekleniyor. Osmanlının son zaferi Kut’ül Amare kuşatmasını coşkuyla anlatan dizinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Mehmetçik Kut’ül Amare 2. bölüm fragmanı 25. bölüm neler olacak özet ve tüyolar…


Mehmetçik Kut’ül Amare Süleyman Askeri Kimdir? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu


İlker Aksum, Serdar Gökhan, İsmail Ege Şaşmaz, Gamze Özçelik, Özgü Kaya, Semih Ertürk ve İsmail Hakkı Ürün gibi sağlam oyuncu kadrosuna sahip Mehmetçik Kut’ül Amare 25 ocak perşembe 2.bölümü ile ekrana gelecek. Dizide 1. Dünya Savaşının içinde olan Osmanlı Devletinin, kurtuluşu için Darülfünün öğrencisi Mehmet ve arkadaşlarının kahramansı mücadelesi konu alınıyor. Devleti yıkılmaktan kurtarmaya çalışan askeri mücadelenin yanı sıra çökertmek için uğraşanların çatışması anlatılıyor. Süleyman Askeri komutasında, en güçlü, başarılı ve kabiliyetli askerlerin seçildiği Osmancık Taburuna katılıp cephede vatan için mücadele vermek isteyen gençlerin destansı hikayesi yediden yetmişe herkesin ilgisini çekecek.

Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi birinci bölümde daha çok karakteri tanıdık. Osmanlı devletinin birinci dünya savaşı sırasında içinde bulunduğu vahim durumu anlatmaya çalıştılar. Ve Mehmet’in mücadele için halkı bilgilendirip galeyana getirerek birlik haline getirmesi için verdiği mücadele izleyenlere yansıtıldı. Ülke içine sızmış İngiliz ajanlarını, Amerikan ajanlarını hayretle izledik.

Dizinin ikinci bölümünde olaylar daha da şekillenecek, karakterler savaşın gidişatı ve düşmanların planları daha net ortaya çıkacak. Milli mücadele ruhunu en iyi şekilde yansıtan dizinin 2. bölümü merakla bekleniyor.

Mehmetçik Kut’ül Amare 2. Bölüm Fragmanı (Güncellenecektir)