Mehmet Bir Cihan Fatihi Başlamadan Bitti mi?


Güncelleme: 10 Mart 2018 : 15:52
0

Q3 medyanın yapımcılığında Kanal D ekranlarında gösterilecek olan Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. Gazete Müstehak’ın iddiasına göre dizi setinde paraların ödenmediği den dolayı set çalışanları tarafından iş durdurma eylemi yapılmış. Konu ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

Konuyu gündeme getiren Gazete Müstehak’ın haberine göre 8 aydır çalışmaların devam ettiği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin setinde iş durdurma eylemi yapılmış. Parasını alamayan set çalışanları 2 saat iş durdurma eylemi yapılmış. Sendika ile görüşmeler yapılmış, ardından yapımcı firmanın da devreye girmesi ile sorun çözülmüş. Konuyu gazeteci Birsen Altuntaş’ta köşesine taşıdı. Altuntaş’ın ifadelerine göre dizi setinden paraların ödendiği yönünde haberler yayılınca çalışmalar başlamış ancak haberin asılsız olduğu ortaya çıkınca çalışanlar 1 saat iş durdurma eylemi yapmış. Ardında. Sendika ile konuşanlar olmuş ama yapımcıyla görüşmeler yapılınca sorun çözülmüş. Yapım Şirketi Q3 medyadan konu ile ilgili sosyal medyada hesabından açıklama geldi.

Firma yayına az bir zaman kala çıkan bu tarz haberlerin asılsız olduğu söylendi. Mehmet Bir Cihan Fatihi’nin yapım şirketi Q3 Medyanın paylaşımı şu şekilde; “Mehmet: Bir Cihan Fatihi ailesi; başta büyük özveriyle Mehmed rolünü üstlenen Kenan İmirzalıoğlu olmak üzere; tüm oyuncularımız, yönetmenlerimiz ve set ekibimiz, ilk bölümün yayınlanacağı günü büyük bir heyecanla beklemektedir. Yayınımıza günler kala, dizi seti izle ilgili yansıtılmaya çalışılan olumsuz haberler asılsızdır.”