Mehmed Bir Cihan Fatihi Şehzade Orhan Kimdir?


Güncelleme: 21 Şubat 2018 : 02:38
1

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin geniş kadrosunda yer alacak Şehzade Orhan kim? Osmanlı tarihinin en büyük zaferlerinden birini konu alan Mehmed Bir Cihan Fatihi tanıtım fragmanlarıyla büyük ses getirmeyi başardı. Usta oyuncu kadrosu ve tarih yüklü hikayesiyle şimdiden izleyenlerin ilgisini çeken diziye İsmail Demirci dahil oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi Şehzade Orhan kim? 


Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Geçtiğimiz yıllarda beyaz perdede Fetih 1453 isimli, İstanbul’un fethinin konu alındığı filmin büyük başarı göstermesinin ardından O3 Medya aynı konuyu ekranlara taşımak için kolları sıvadı. Yönetmenliğini Altan Dönmezin üstlendiği dizinin senaryosunu daha önce pek çok başarılı yapımda imzası bulunan Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu birlikte kaleme alıyor. Dizi projelerinde oldukça seçici olan Kenan İmirzalıoğlu Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için gelen teklifi hiç düşünmeden kabul etti.

Dev prodüksiyonu, usta oyuncu kadrosu ve tarihimizin en şanlı zaferinin konu alındığı dizi her kesimden insanın ilgiyle takip edeceği bir proje. Dizide Kenan İmirazlıoğlu Fatih Sultan Mehmed karakterine hayat verirken ona eşlik edecek oyuncularda işinin ehli isimler arasından seçildi. Bu isimlerden biride Mehmed Bir Cihan Fatihi Şehzade Orhan oldu. Dizide önemli karakterlerden birine hayat veren Mehmed Bir Cihan Fatihi Şehzade Orhan kim? 

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle 2018 sezonuna damga vurmaya hazırlanan dizide Büşra Develi, Çetin Tekindor, Metin Akpınar, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe, Toprak Sağlam ve İsmail Demirci gibi ekranların aranan yüzleri yer alıyor. Dizide Kenan İmirzalıoğlu’nun partnerinin kim olacağı uzun süre tartışıldı. Daha önce Acı Hayat dizisinde birlikte rol aldığı Selin Demiratar ile anlaşıldı. Fakat ekip daha sonra Selin Demiratar ile yollarını ayırdığını açıkladı. Çok geçmeden son olarak Fi dizisinde izlediğimiz genç oyuncu Büşra Develi ile karşılıklı imzalar atıldı.

Böylesine güçlü bir oyuncu kadrosunda yer alan İsmail Demirci dizide Şehzade Orhan karakterine hayat veriyor. Yedi cihana uzanan bir zaferin her anını izleyiciye aktaracak olan dizi projesi Fatih sultan Mehmed’in İstanbul’u fethine kadar varan süreci anlatıyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Şehzade Orhan karakterine hayat veren İsmail Demirci 13 Kasım 1984 Ankara doğumludur. Sinema ve Tiyatro oyuncusu İsmail Demirci Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. İzleyici tarafından tanınması Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Erkan karakteriyle olmuştur. Başlıca rol aldığı projeler, Anneler ile Kızları, Fabrika Kızı, Serçe Sarayı, Babaların Babası, Muhteşem Yüzyıl ve Posta Kutusu. Başarılı oyuncu meslektaşı Hande Soral ile 2017 yılının yaz aylarında dünya evine girdi. İsmail Demirci’ye Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Orhan karakteriyle başarılar dileriz.

Siz Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisini nasıl buldunuz? İsmail Demirci’nin dizideki performansını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Şehzade Orhan kimdir?

https://www.youtube.com/watch?v=dwVpftQ6C1Q

Comments are closed.