Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Çiçek Hatun Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler, Yaşı, Boyu


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 14:01
0

Başrollerde Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor gibi simlerin olduğu Fatih dizisi 2018 e damga vuracak diziler arasında. Senaryoya uygun oyuncuların seçilmesi çok zaman almış olsa da artık işin sonuna geldi. Bütün oyuncuların seçimi için kollar sıvandı. Dizinin kadın karakterleri de belli olmaya başladı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde  Çiçek Hatun kim?Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi Çiçek Hatun karakterini canlandıran oyuncu kim? Yaşı, boyu, sevgilisi.

Bildiğiniz gibi dizide erkek başrol oyuncuları daha önce belirlenmiş, belirlenen oyuncuların bazılarıyla yollarını ayıran Q3 Medya ekibi kadın oyuncular için daha detaylı bir seçim sürecine girmişti. İnce eleyip sık dokuyan ekip sonunda karar verdiği oyunculardan bazılarını açıkladı. Açıklanan oyuncular için merak edilen karakterlerden biri Çiçek Hatun karakteridir. Peki Çiçek Hatun kim?


Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi Nerede Çekliyor? Dizi Seti Nerede?


Burcu Biricik’e teklif gitmiş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Fahriye Evcen ise dizinin 1. Bölüm senaryosunu okuduktan sonra diğer bölümleri de görmek istemiş. Veda, Çalıkuşu, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol alan Fahriye Evcen Fatih dizisi için kararsız kaldığını söylenmişti.


Mehmed Bir Cihan Fatihi Dizisi 2017 Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler ve Rolleri


Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Çiçek Hatun kim? Hangi kadın oyuncu canlandırıyor. En son Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filminde oynayan Seda Bakan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Çiçek Hatun karakterini canlandırıyor. Geçtiğimiz yaz döneminde ArifV216 filminde rol alan oyuncu zorlu bir maratondan çıktı. Yeni sezon için bir çok teklif alan oyuncu kararını Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinden yana kullandı. İsterseniz oyuncumuzu yakından tanıyalım.

Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Seda Bakan 1985 İstanbul doğumludur. Ali Erel ile 2014 yılında evlenen oyuncunun asıl mesleği Dış ticarettir. Sakarya Üniversitesi Dış ticaret bölümünü bitirdikten sonra Behzat Ç. Dizisinde Eda rolünü oynamıştır. Daha sonra ise Kardeş Payı dizisinde oynadığı Feyyza karakteri ile iyice tanınmış ve sektörde aranan isimler arasına girmiştir.

Reklam filmlerinden de tanıdığımız Seda Bakan, ses tonuyla bile kendisine bir ayrıcalık kazandırmayı başardı. Bu zamana kadar oynadığı dizi, film ve reklamlarda kendini sevdirmeyi başaran güzel oyuncu bakalım Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Çiçek Hatun karakterini canlandırabilecek mi?

https://www.youtube.com/watch?v=oXrJBhhBbCE