Mavi Jeans Çok mu Çok Hızlıyız Reklamı Kıvanç’ın Partneri Sarışın Manken Kim?


Güncelleme: 19 Eylül 2017 : 23:42
0

Mavi yeni reklamını yayınladı. Mavi Black Efsanesi ismi ile ve Çok mu Çok Hızlıyız sloganı ile ekranlara gelen reklamda Kıvanç Tatlıtuğ‘a eşlik eden sarışın manken dikkatlerden kaçmadı. Mavi gözlü, sarışın ve gayet fit bir vücuda sahip olan mankeni izleyenler gözlerini ondan alamadı. Sizler için o mankeni araştırdık.

Mavi’nin 2017 bahar sezonu için çektiği reklamında oynayan sarışın manken Megan Williams’dır. Megan Williams, 22 yaşındaki İngiliz modeldir. Sosyal medyadaki popülerliğini kariyerinde başarıyla kullanmış ve güzelliği ile başarısını katlayarak kariyerinde yükselmesini bilmiştir. 3 ocak 1994 Londra doğumludur.

Megan Williams’ın fisikzel özellikleri; 177 cm boyundadır. 83-60-89 ölçülerine sahip olan güzel manken Megan Williams mavi gözlere sahiptir.

 

Megan, 8 yaşında Guernsey’e taşınmadan önce İngiltere’de doğdu. Daha sonra İngiltere’ye geri döndü ve devlet okulu olan Surrey’deki Gordon’s School’da eğitim gördü. Megan Williams, 14 yaşındayken keşfedildi. Victoria’s Secret ve Calzedonia için çalıştı. Mevcut Guess kızı olarak, marka için yedi kampanya çekti. 2013 yılından beri Guess’in yüzü olarak çalışmaktadır.

Mavi Reklamı Megan Williams’ın Resimleri

Mavi Jeans Sarışın Manken Megan Williams’ın Videosu