Mavi Balina Oyunu Nasıl? İçeriği-Şok Eden Ayrıntılar


Güncelleme: 14 Eylül 2017 : 08:45
0

Evet Türkiye gündemine oturan o oyunun adı Mavi Balina. Mavi Balina oyunu nasıl oynanıyor. Nereden indiriliyor? Gençleri nasıl öldürüyor.

Özellikle aileleri ile arasında iletişim bozukluğu olan, içe kapanık gençleri hedef alan oyun onlara 50 maddelik bir liste veriyor. Listede istenenleri yapan gençler 50. madde ile intihar edeceklerini bilmeden söylenenleri harfiyle yapmaya başlıyorlar. İşte detaylar.

Peki oyun nasıl oynanıyor. Haç bölümden oluşuyor. Oyunun görevleri nelerdir? Oyun kısaca şu şekilde; Oyun  herhangi bir yerden indirilmiyor. FAcebook gibi sosyal medya üzerinden oynanıyor. Oyuncunun 50 maddelik bir yapılackalar listesi bulunuyor. Bir maddde yapılmadan diğer maddeye gidilmiyor.

Lise kolaydan zora doğru yavaş yavaş zorlaşıyor. Tüm bu aşamalar çocuğu intihara hazırlamak için basamak olarak kullanılıyor. İntihar etmek için çocuk veya genç, o sürece hem psikolojik hem de fiziksel olarak hazırlanıyor. Nasııl mı?

Aşağıdaki bağlantıdan oyuna ilişkin şok eden ayrıntıları öğrenebilirsiniz. Kurban koluna nasıl hayvan motifi çiziyor? Tren istasyonunda neden trenin önünde bekliyor? Yüksek bir binanın üstüne neden çıkıyor? İşte madde madde Mavi Balina oyununun dehşet veren ayrıntıları.


Balçiçek İlter Olay Yeri Gençleri Ölüme Sürükleyen Mavi Balina Oyun Ne? Şok Eden Ayrıntılar