Masum Dizisi Jenerik Müziği Dizi Müziği


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 22:20
0

Ülkenin yüksek bütçeli ilk online dizisi Masum, ilk sezon bölümleri ile Kanal D ekranlarında başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken dizinin jenerik müziği de herkes tarafından beğenildi. Masum dizisi jenerik müziği ve fon müziği videosunu sizler için sitemizde paylaştık.  

Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin jenerik müziği de usta ses sanatçısı Selda Bağcan’dan. Dizinin fon müziği Selda Bağcan’ın Katip Arzuhalim şarkısı Okan Kaya’nın yeniden düzenlemesiyle kullanılıyor.

Masum Kanal D’de Ne Zaman Başlayacak? İşte Yayın Tarihi

Geleneksel müzikle modern müziğin harmanlamasıyla ortaya çıkan eser herkes tarafından oldukça beğenildi. Gerilim ve sır dolu dizinin adeta bir parçası haline gelen Arzuhalim şarkısı Okan Kaya’nın da dokunuşuyla bambaşka bir hal aldı.

Masum Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler

Dizinin yönetmenliğini Çoğunluk ve son filmi Rüzgarda Salınan Nilüfer ile tanıdığımız Seren Yüce üstleniyor.  Senaryo ise Berkun Oya’nın kaleminden çıkıyor. İnternet dünyasının Türk dizi kültürüyle harmanlanmasıyla ortaya çıkan 45 dakikalık bölümleriyle Masum dizisi yeni sezonda Kanal D’de. İlk sezon bölümleri internet üzerinden yayınlanan ve çok beğenilen dizinin ilk sezon bölümler Kanal D’de yayınlanacak. Masum dizisinin 2. sezonu ise yine internet üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Masum dizisi jenerik müziğini nasıl buldunuz? düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Masum Dizisi Jenerik ve Dizi  Müziği Dinle