Masum Değiliz Emir Soykan Kim? Gerçek Adı, Sevigilisi


Güncelleme: 24 Ocak 2018 : 19:01
0

Koliba Film imzası taşıyan Ata Türkoğlu’nun yapımcılığını yürüttüğü Masum Değiliz, ses getiren oyuncu kadrosuyla ekrana gelmek için gün sayarken dizinin karakter isimleri yavaş yavaş açıklanıyor. Cast ve prodüksiyon çalışmaları tamamlanan Masum Değiliz Emir Soykan kim? Masum Değiliz Emir kim? Masum Değiliz oyuncu kadrosunda yer alan Emir kim? Masum Değiliz Emir’in dizideki rolü nedir? İşte detaylar…


Masum Değiliz Dizisi Oyuncu Kadrosu, Konusu, Tüm Oyuncuları


Atv, yeni projelerini hızla ekrana getirirken, aynı zamanda final yapma ihtimallerini göz önüne getirerek alternatif dizi projelerinin de hazırlıklarını sürdürüyor. Bu dizi projelerinden biride Masum Değiliz. Atv, Masum Değiliz dizisiyle ekranlara yeni bir soluk getirecek. Koliba Film Masum Değiliz dizisini Atv için özel olarak hazırladı. Prodüksiyon ve cast çalışmaları uzun ve titiz hazırlıklar sonucunda tamamlanan Masum Değiliz Emir kim? Masum Değiliz Emir kimdir? 

Masum Değiliz Emre karakterine hayat veren oyuncu Aras Aydın. Aras Aydın’ı son olarak Altınsoylar dizisinde Oğuz rolüyle hatırlıyoruz.  Dönemin gözde oyuncularından biri olan Aras Aydın Masum Değiliz Emir rolüyle tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kadrosu, senaryosu ve müzikleri dışında ismiyle merak uyandıran dizi sırlarla dolu hayatların hikayesini izleyiciye aktaracak. Hikayenin önemli karakterlerinden birine hayat veren Emir kimdir sorusu izleyenler tarafından araştırılan konular arasında. İşte Masum Değiliz Emir Kim sorusunun yanıtı…

Masum Değiliz Emir Kim? Aras Aydın

Masum Değiliz Emre karakterine hayat veren Aras Aydın 2 Temmuz 1989 Eskişehir doğumludur. 1.84 cm boyunda ve 74 kg ağırlığındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezundur. İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Öğretmen Kemal rolüyle yaşamıştır. 2012 yılında Şefkat Tepe, 2014 yılında Saklı Kalan dizilerinde yer almıştır. Fakat asıl çıkışını Kiraz Mevsimi dizisiyle yaşamıştır. Ardından N’olur Ayrılalım ve İnadına Aşk dizileriyle izleyici karşısına çıkmıştır.