MasterChefler O Ses’te !


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 20:21
0
masterChef- O- Ses-Türkiyede

TV8 ekranlarının sevilen yapımlarından MasterChef Türkiye’de  20. Kasım Salı akşamı O ses Türkiye sahnesine konuk olacak . MasterChef’ te 20 Kasım akşamı kim elenecek? MasterChef 20 Kasımda dış görevde O Ses Türkiye çekimlerine konuk oldu. Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri Hadise, Murat Boz, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk’e yemek yapan MasterChef takımlarımızdan  hangisi kazanacak. Bakalım bu akşam hangi takım jüri üyelerine yemeklerini beğendirecek.Yeni bölümü ile  Tv8′ de ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye fragmanında herkesi şoke eden gelişme yaşandı. Yarışmacılar  yemekleri Acun Ilıcalı ve  O Ses Türkiye jürisine tattıracak.  İlk eleme adayının  Esra olduğu MasterChef Türkiye’de bu akşam bir kişi yarışmaya  veda edecek. Bakalım 20 Kasım Akşamı MasterChef Türkiye’den kim elenecek.

TV8 ‘de  ekrana gelen   MaterChef Türkiye de bu akşam kahkaha dolu anlar yaşanacak.  Ünlü komedyen Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı’nın  yorumları ile kahkaha tufanı yaratan bölüm izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Geçtiğimiz gün yapılan  takım oyunlarında yine iddialı yemeklerle jüri karşısına çıkan yarışmacılar zorlu maratonda  MasterChef olmak için mücadele etmeye devam ediyor.  20 Kasım akşamı yarışmacılar  O Ses Türkiye ekibine yemek hazırlayacaklar.  İlk eleme adayının Esra olduğu yarışmada bugün bir MasterChef adayı yarışmaya veda edecek . Hangi takım kazanacağı yada yarışmaya kimin veda edeceği  ise şimdilik  merak konusu.

MasterChef Türkiye’de Bu Hafta Neler Oldu?

MasterChef  Türkiye de takım oyunu nefesleri kesti.  Kaptanlık dokunulmazlık  takım oyunu için mücadele eden yarışmacılar 23. bölümde  heyecan dolu anlar yaşattı. Mevlid Kandili  olması dolayısıyla jürinin kandil simidi tercihi yarışmacıları zorladı.  23. bölümde yarışmayı  yaptığı kandil simitleri ile Mavi takım yarışmacıları kazandı.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

TV8’in ilgiyle takip edilen  yarışması  MasterChef Türkiye’de haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Takipçilerinin  büyük bir heyecanla izlediği yarışmayı bu hafta kaybeden takım kırmızı takım oldu. Yarışmada kaybeden takım olan yapılan oylama sonucu eşitlik çıkınca işler biraz karıştı. Eşitlik durumunda elenme adayını olacak ismi takım kaptanı olan  Uğur belirledi ve Uğur, haftanın ilk eleme adayı olarak  Esra’ nın ismini verdi.