MasterChef Murat Gözaltına Alındı!


Güncelleme: 26 Kasım 2018 : 13:48
0

TV8‘de yayınlanan MasterChef Türkiye programının olaylı yarışmacısı Murat Özdemir‘den bir şok daha! MasterChef Türkiye yarışmacısı Murat Özdemir‘e polis şoku!

NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

İlginç hareketleri ile katıldığı programda dikkatleri üzerine çeken MasterChef Murat gözaltına alındı.

MasterChef Türkiye programından da olaylı bir şekilde ayrılan Murat Özdemir‘in ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

YARIŞMADAN DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİ

Murat Özdemir, MasterChef Türkiye programından geçtiğimiz haftalarda diskalifiye edilmişti. İlginç hareketleri ve agresif davranışları ile jüri üyeleri ve yarışmacı arkadaşları tarafından tepkiyle karşılanan Murat yarışmadan elenmişti.

Neden gözaltına alındığı öğrenilemeyen Murat Özdemir, serbest bırakılmasının ardından karakol önünden canlı yayın yaparak bir kez daha şaşırttı.

KARAKOLDAN CANLI YAYIN YAPTI

Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Murat Özdemir, polis aracından ve karakol önünden yayın yaptığı için uyarıldı.

MASTERCHEF MURAT KİMDİR?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Murat Özdemir, 1973 yılında Bolu’da dünyaya geldi. Aşçı bir aileden gelen Murat Özdemir’in kendisi de aşçılık yapıyor. İlk evliliğinden 16 yaşında bir kızı olan yarışmacı, fitness sporuyla ilgileniyor ve gezmeyi çok seviyor.

SURVIVOR’A KATILACAK MI?

Murat Özdemir, MasterChef Türkiye programında gördüğü büyük ilgi nedeniyle TV8’in patronu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın da dikkatini çekmişti.

ACUN ILICALI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Acun Ilıcalı’nın Murat Özdemir’i Survivor programına yarışmacı olarak alacağı iddia edilmiş ancak Acun Ilıcalı bu haberi yalanlamıştı. Acun Ilıcalı’nın kararını değiştirmesinde MasterChef Murat’ın agresif davranışları nedeniyle MasterChef Türkiye programından diskalifiye olmasının etkili olduğu iddia ediliyor.

YEMEKTEYİZ PROGRAMINDAN DA KOVULMUŞTU

Daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılan Murat Özdemir, sunucu Onur Büyüktopçu’nun sözünü sık sık kestiği için yarışmadan kovulmuştu.

JÜRİ ÜYELERİNİN SABRINI TAŞIRDI

MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir sergilendiği hareketlerle jüri üyelerini tarafından yarışmadan geçtiğimiz haftalarda diskalifiye edilmişti.

MasterChef Türkiye jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu, yarışmacı Murat’ı bir çok kez uyarmış ancak bir sonuç alamamışlardı.

MasterChef Türkiye yarışması Pazartesi ve Salı akşamları TV8 kanalında izleyicilerin karşısına çıkmakta.