Masterchef Meltem Kimdir? Kaç Yaşında?


Güncelleme: 12 Aralık 2018 : 09:13
0

Masterchef Meltem Kimdir? Kaç Yaşında? Her yarışma programında olduğu gibi TV( kanalının bu yıl en iddialı programlarından olan Masterchef yarışma programında herkesin bir favori yarışmacısı oluyor.

Yarı final yarışmalarının yapıldığı Pazartesi Salı günleri yani 10 Aralık ile 11 Aralık tarihlerinde son dörde kalan isimlerden bir tanesi de birçok insanın favorisi olan ama bir kısım insanın da asla hak etmediğini düşündüğünü Masterchef Meltem.  Her ne olursa olsun son dörtlüye kalması onun başarılı olduğunun açık ve net bir göstergesi. Sonuçta son dörde hele de böylesi usta şeflerin olduğu bir yarışmada çok kolay değil.

Daha Yakından Tanıyalım mı?

Masterchef Meltem ya da Instagram’da yer alan ismi Pispobağa. Yani tam ismi Meltem Pisboğa İnstagram’da soyadını kullanıyor ve çok sayıda takipçisi bulunuyor.

Kendisi bir aşçı. 1986 İstanbul doğumlu. Evli ve bir çocuk annesi. Anne olması nedeni ile aşçılığa ara vermiş durumda ama artık mesleğini çok özlediğini, artık dönmek istediğini ifade ediyor.

Sağlam bir Beşiktaş taraftarı ki bunu da sürekli olarak ifade ediyor. Kendisinin sosyal medya hesaplarından anlaşıldığı üzere bu alanda eğitimden geçmiş ve alanında ciddi bir deneyime sahip.

Nasıl Bu Kadar İlerledi?

Masterchef Meltem Mehmet Şef tarafından ev yemeği yapıyor diye anılsa da son dörde kalması onun ipin ucunu asla bırakmadığını gösteriyor ki bu da son derece ciddi bir başarı.

Son yarışmalarda elemelere kalan Meltem hep bir sonraki aşamaya geçmiş durumda. Ama bunun yanında sağlam bir ekip oyuncusu ve asla öne çıkmaya çalışmadan takım ruhuna uygun hareket eden uyumlu, kendisine verilen görevi yapan bir aşçı. Yani son turlara kadar onu taşıyan arkadaşları ile uyumu ama son dönemlerde kıl payı geçmelerinde hep işine olan aşkı, gerçekten bu meslekte var olma ve yeniden işine dönme isteğinin olduğu da açık.

Sonuç olarak Meltem öyle ya da böyle bu noktaya kadar gelmiş birisi. Ama şimdi burada şu soruyu sormak gerekiyor Masterchef olur mu?

Elbette diğer 3 yarışmacı kadar şansı var ama sanki yarışma düşman kardeşler yani Kerim ile Uğur arasında geçecek gibi görünüyor.