MasterChef 16 Ekim Salı Hangi Takım Kazandı?


Güncelleme: 16 Ekim 2018 : 10:57
0

Tv8 ekranlarında gösterilen MasterChef yemek programı aksiyon dolu bölümleriyle devam ediyor. Aksiyon dedim çünkü yemekten başka her şey var. Bağırış, çağırış, kavga, düşmeler vs. Peki bu kadar hengamenin ardından 16 Ekim Salı günü hangi takım kazandı?

Gün değişikliğine giderek oturmuş seyircisini şaşırtan yarışmada bağırış çağırış havada uçuşmaya devam ediyor. Yarışmada dikkatimi çeken bir nokta var ki seyirci bence kavgadan gürültü den ziyade MasterChef adaylarının masterclass’ta gördüğü dersleri izlemek ve değişik yemekler öğrenmek istiyor…

Gel gör ki yarışmanın yapımcıları seyirciye istediğini vermiyor, kendi istediğini izlettiriyor, Bu arada programda bir “Uğur-kerem”mücadelesidir gidiyor Hislerim Kerem’in şampiyonluk ipini çoktan göğüslediğini söylüyor, tabii izleyip göreceğiz. Söylemeden geçemeyeceğim ki yarışmacı seçerken deyim yerindeyse “her renkten”yarışmacı seçmişler.

Mehmet mesela bir reality programına koy hiç yerini yadırgamaz. Murat zaten ayrı bir vaka ona ayrı bir bölüm açmak gerekiyor ki Murat’ın bu geldiği nokta çok değişik bir hikaye. Kısaca “MasterCheff”in fendi seyircisi oturmuş dizileri yenemese de dikkatleri üstünde tutmayı başarıyor ve bu başarıyı devam ettiriyor…

Gelelim 15 ekim Pazartesi Akşamına. Kaybeden takım kırmızı takım oldu. Kerem’in olmadığı, yarışmadığı takım. Kırmızı takımda Uğur ve Murat vardı, Süper ikili sosyal medyanın enleri ?. Final oyununda yarışmacılar birbirlerine bağlı olarak yarıştılar ve muhteşem ikili Murat ve Uğur birbirlerine bağlıydı. Yarışırken birbirlerini sırtlamaları, öyle yarışmaları, MasterChef gibi yemek programı yarışmasında hoş durmuyor! Ve de program boyunca elle tezgahın üzerine vurunca ya da lafların sonuna efekt ekleyip sanki bir kötü durum varmış havası yaratmak saçma durdu. Umarım yarışma giderek düzelir.

İşte yemek yarışması MasterChef ile ilgili bir sosyal medya yorumu; turkan6116 Ben dün gece izlerken çok gerildim bu kadarinada pes diyorum resmen savaş yapıyorlar yemekten çok seviyesizlik yerlere indi doğru düzgün bir yemek programı bile yok hep bir tartışma hep bir gerginlik iki sitres atalım diyoruz yok atamiyoruz dahada çok sitrese giriyoruz Allah sonumuzu hayretsin reyting alcaz diye tvyi batırdılar çok yazık.

MasterChef 16 Ekim Salı Kim Kazandı?