Masal Çiçeği Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 22:04
0
Masal Çiçeği Başrolleri Kimler?

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan ve yakında tanıtımları da dönmeye başlayacak olan yeni dizi Masal Çiçeği’yle ilgili detaylar belli olmaya devam ediyor.

Yapımcılığını T Company şirketinin üstlendiği, senaryosunu Altuğ Küçük’ün yazacağı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak’ın oturacağı yeni dizi Masal Çiçeği iddialı kadrosuyla da şimdiden dikkat çekmeye başladı.

Masal Çiçeği Oyuncuları Kimler?

Öncelikle haber başlığımızda sunduğumuz gibi dizinin başrol isimleri belli oldu ve buna göre Hande Doğandemir ve Engin Öztürk dizinin başrolleri olurken, onlara eşlik edecek diğer oyuncular Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Macit Koper, Gözde Cığacı, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Durul Bazan ve Yiğit Kirazcı gibi isimler olacak.

Masal Çiçeği Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Dizi Nerede Çekilecek? Hangi Gün Yayınlanacak?

Kanal D’nin yeni dizisi Masal Çiçeği’nin net başlangıç tarihi belli olmasa da Ocak ayı içerisinde yayına gireceği konuşuluyor. Dizinin Antalya’ya çekileceğini de duyuralım zira Antalya’da çekilen dizileri neredeyse hiç görmüyoruz. Dizinin hangi gün yayınlanacağı konusunda ise tahminlerimiz doğrultusunda Salı günü yayınlanacağını düşünüyoruz.

Masal Çiçeği Hande Doğandemir Kimdir? Oynadığı Diziler!

Sevilen oyuncu Hande Doğandemir, 22 Kasım 1985 Ankara doğumludur. Oyuncu, Ankara Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Oynadığı dizilere baktığımızda Leyla ile Mecnun, Böyle Bitmesin, İbret-i Alem, Şubat, Güneşi Beklerken, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Racon, Hayatımın Aşkı ve son olarak Can Kırıkları’nı görüyoruz.

Masal Çiçeği Engin Öztürk Kimdir? Oynadığı Diziler!

Erkek başrol olarak dizide yer alacak olan Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 Eskişehir doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Öztürk’ün oynadığı diziler ise Behzat Ç Bir Ankara Polisiyesi, Fatmagül’ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl, Diriliş Ertuğrul, Hayat Yolunda, Hatırla Gönül ve son olarak Yüksek Sosyete olmuştur.