Masal Çiçeği Dizisi Ne Zaman Başlıyor ve Yeşim Ceren Bozoğlu Kimdir?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 19:04
0

Yeni bir dizi haberini aldık. Bu dizinin ismi Masal Çiçeği’dir. Bu dizi nasıl bir dizi,konusu nedir,oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?  Kanal d’de şubat 2019’da yayınlanacak dizi. Dizinin çekimlerine aralık ayında başlanacak. Kanal d’ de bu aralar diziler iddialı olsa da ne yazık ki reytingleri çok düşük. Bakalım iddialı dizi Masal Çiçeği Dizisi reytinlerde nasıl seyredecek.

 

Oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zeynep Eronat, Mesut Akusta,Macit Koper, Gözde Çığacı gibi isimler yer alıyor. Hala cast ajanslarından seçimler yapılıyor. Masal Çiçeği Dizisi bir intikam hikayesini içeren kriminal drama türündeki dizidir. Dizinin çekimleri aralık ayında başlayacak, dizinin çekimleri Alanya’da yapılacak. Yeşim Ceren Bozoğlu dizide Nükhet karakterine hayat verecek. Dizi de roller ileride tam netleşecek halen oyuncu seçimleri yapıldığı  için çok fazla bilgi yok elimizde. Ilerleyen zaman dilimlerinde daha net bilgiler vereceğiz. Bakalım daha kadroya kimler girecek, başroller kimde olacakz, kim hangi rolde oynayacak ve rollerindeki karakterler nasıl özelliklere sahip?

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir, nerelidir, yaşı kaçtır, evli  midir, bekar mıdır, çocukları var mıdır, daha önce nerelerde oynadı, ne eğitimi aldı gibi soruların cevabı burada yazının devamında yer alıyor. Yeşim Ceren Bozoğlu hiç göstermese de 44 yaşındadır. Doğum tarihi ise  29 Temmuz 1974’tür. Memleketi sizce neresi olabilir? Bir Ankaralı’ya benziyor değil mi? Evet Yeşim Ceren Bozoğlu Macaristan kökenlidir aslen ve Ankara da dünyaya gelmiştir. Mesleği sadece oyunculuk değildir aynı zamanda seslendirme sanatçısı, eğitmen ve yönetmen gibi kimlikleri de vardır. Izmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Ilk önce tiyatro da oynamıştır daha sonra dizi ve filmlere geçiş yapmıştır. Ilk defa oynandığı dizi Yeditepe Istanbul’dur ,buradaki rolü de Nilgün karakterini oynamaktır. Ama en çok yakındığı rol ise Doktorlar dizisindeki Gestapo lakaplı Doktor Fikret’tir. Geniş Aile’de de oynamıştır.  2007’de Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiş 2010 yılında da ayrılmıştır. Bahtıkara filminde oynadı. Eğitmen dedik ya  onu şöyle açabiliriz; kendisi Ingilizce oyunculuk dersleri vermektedir. Iki Genç Kız, Meleğin Düşüşü, Kısık Ateşte 15 Dakika, The Imam gibi projelerde de boy gösterdi.