Light Selami Çocuklar Duymasın’a Geri mi Dönüyor?


Güncelleme: 29 Mayıs 2018 : 12:37
0

Kanal D ekranlarında gösterilen bir zamanların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın hemen hemen eski kadro ile yeniden ekranlara gelmeye başlamıştı. Diziye en son Havuç karakteri dahil olmuş ve eski karkaterlerin diziye dahil olmasının yolu açılmıştı. Dizinin en son ki fragmanında ise Selami’nin senaryo gereği yeniden sahnelerde adının geçmesi diziye geri dnecek mi sorusunu getirdi. Arka Sokakların Hüsnü’sü, Light Selami Çocuklar Duymasın’a Geri mi Dönüyor?

Aile komedisi türünde ekranlara gelen Çocuklar Duymasın’a eski oyuncular dönüş mü yapıyor? Kadrosunda Tamer Karadağlı (Haluk),Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Gönenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Baran Erdoğan (Havuç Emre) gibi isimlerin yer aldığı dizinin en sonki yayınlanan fragmanı ise akıllarda soru işareti bıraktı. Daha önce Havuç karakterinin diziye dahil edilmişti. Selami ile ilgili bir sahnenin de dizinin fragmanında yer alaması acaba aynı dönüş Selami içinde mi olacak dedirtti.

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü karakterini canlandıran Özgür Ozan, dizide kanser hastası. Dizide ölme ihtimalinin yüksek olduğu Hüsnü karakteri, Selami için akıllara gelen iddiayı güçlendiriyor. Peki Çocuklar Duymasın dizisinin fragmanında neler yaşanıyor?

Selami genç bir kız bulmuştur. Konuyu dile getiren Gönül ile Tuna arasında tartışma çıkıyor. Gönül Selami’nin evde kalabileceğini söylüyor. Tuna ise buna izin vermem diyor. Gönül ise üstüne basarak Selami bu evde kalacak diyor. Bakalım Selami sürpriz bir şekilde diziye giriş yapacak mı?