Kuyu Dizisi Oyuncu Kadrosu, Tüm Oyuncuları


Güncelleme: 3 Eylül 2018 : 12:11
2

Kuyu Dizisi Oyuncu Kadrosu, Tüm Oyuncuları haberimiz ile sizlerleyiz. Kaliteli yapımların boy gösterdiği ve sezon finali veya final yaparak bitirdiği bir dönemi geride bıraktık. Mevcut dizilerin yeni sezon için çalışmaları devam ederken, yeni sezon da hayata geçirilecek olan yapımların söylentileri de yavaş yavaş çıkmaya başladı.

Yeni sezon da karşımıza çıkacak olan yapımların neler olacağı da şimdiden dizi severlerin merak konusu. İşte yeni sezon da ekranlarımıza gelecek olan yapımlardan bir tanesi olan Kuyu Dizisi ile ilgili bilgileri sizler için araştırdık. Henüz oyuncu seçimleri devam eden dizinin Most Prodüksiyon tarafından hayata geçirileceği gelen duyumlar arasında.

Kuyu Dizisi Oyuncu Kadrosu gerçekten önemli çünkü yeni sezonda bir çok etkili diziler ekranlara gelecek. Rekabetin yoğun olduğu sektörde tutunabilmek için hikaye ve senaryo kadar kadro da çok önemli. İşte merak edilen kadronun öne çıkan bayan isimleri.

Daha önceden bildiğimiz Merhamet ve Hayat Şarkısı gibi projelerin yapımcısı olarak bildiğimiz Most Prodüksiyon tarafından çalışmaları devam eden Kuyu Dizisi, Eylül ayında yayınlanmaya başlayacağı gelen bilgiler arasında. Çekim yerlerinin özenle seçildiği Kuyu dizisinin arkasında başarılı yapım şirketi Most’un olması ise Kuyu Dizisinin iddialı bir yapım olacağının sinyallerini veriyor.

Her geçen yıl artan kalitesi ile dizi sektöründe nasıl bir konu ve senaryo ile karşımıza geleceği merak konusu olan Kuyu Dizisi, şimdiden yeni dizileri heyecan ile bekleyenlerin gözdesi olmuş gibi. Yönetmeni Muratcan Oğuz olan dizinin senaryo ekibinde ise Nuray Uslu, Aylin Eren, Nergiz Herdem İnce ve Yusuf Kürşad , Barış Kılıç gibi isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosunda da bilindik isimler var.

[kirmizitext]Kuyu Dizisi Nerede Çekiliyor? Çekimler Hangi İl ve İlçede[/kirmizitext]

Daha önce Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde gördüğümüz Leyla Tanır, Kuyu dizi için düşünülen isimlerden. Diğer isimler ise şu şekilde; Güneş Sayın, Doğaç Yıldız, Burcu Binici ve Süreyya Kilimci. Erkek Başrol için ise görüşülen isim Barış Kılıç oldu.

Kuyu Dizisi Hikmet Kim?(Ruhi Sarı)

 

Comments are closed.