Kutul Amare Fatma Kimdir? Tarihte Var Mı?


Güncelleme: 9 Mayıs 2018 : 23:58
0

TRT 1 ekranlarında Perşembe akşamları ilgiyle izlenen Kutul Amare dizisinde heyecan hiç bitmiyor. Dizinin bu haftaki bölümünde Üsküplü ve neferleri, İngiliz öncü birliğini yok etmek ve ellerindeki önemli bilgileri ele geçirmek için saldırıya geçmiştir. Bu saldırı beklediklerinden daha kanlı olacaktır. Ancak ne olursa olsun o çantayı ele geçirip birliği yok etmeyi göze alan Üsküplü, neferlerinden birinin şehadetiyle sarsılır… Şehadet hangi nefere nasip olacaktır?

Diziye yeni gelen Fatma karakteri de herkesin ilgi odağı oldu. Fatma ismine can veren oyuncumuzun gerçek ismi Cansu Tosun’dur. Cansu Tosun, 1988 ALmanya doğumlu olup aslen Kayseri’lidir.  CAnsu Tosun 2010’da İstanbul’a gelerek BKM mutfak ekibinden oyunculuk dersleri almıştır. Fotomodellik de yapan güzel oyuncu 2011 de TRT de Küçük Hanımefendi dizisinde 2012 de Kanal D de Kayıp Şehir dizisinde oynamıştır.

Dizide bu hafta ayrıca Victoria’nın dönüp gelmesiyle şoke olan Cox, Victoria’yı saatli bir bomba olarak görmektedir. Şayet Neccar ile karşılaşırsa her şeyi mahvedeceğini bilmektedir. Cox’un Victoria için kalıcı bir çözüm bulması gerekecektir. Cox, bir yandan Victoria için kalıcı bir çözüm ararken bir yandan da ona büyük zararlar veren Üsküplü’nün peşine düşer. Onun için hazırladığı plan, Şefik’in ellerinde bir felakete dönüşebilir. Şefik, Cox’un ağına düşecek midir?