Kurtlar Vadisi Pusu Yeniden Mi Başlıyor?


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 16:41
0

Kurtlar Vadisi Ekranlara Mı Dönüyor?

Türk halkının beğeniyle takip ettiği yayın hayatına Show Tv de başlayan daha sonra 10 yıl boyunca birçok özel tv kanalında yayınlanan dizinin yeni sezonda tekrar ekranlara döneceği söylentileri gerçeğe dönüştü. Dizi takipçilerinin merakla beklediği haber gerçeğe dönüştü. En son beyaz perdede Kurtlar Vadisi Irak ile gösterime girmişti. Dizinin fenomen takipçileri yine filmin oyuncularını yalnız bırakmayıp sinema salonlarını doldurmuştu.

Kurtlar Vadisi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekranlara gelecek olan dizinin kanalı belirsizliğini koruyordu. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın yaptığı açıklamalar dizinin yeniden başlayacağı yönündeki haberleri kesinleştirmişti. Şimdi Kurtlar Vadisi izleyicileri dizinin yeni sezonunda hangi kanal da yayınlanacağını merak ediyor. Bu sorunun cevabı için ise geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama kafalardaki soruları giderdi. Kurtlar Vadisi Kaos yeni sezonunda Kanal D de yayınlanacak. Başrol Necati Şaşmaz’ın irtibatta olduğu kanaldan beklenen açıklama geldi. Genel müdür Murat Saygı konuyla ilgili açıklama geldi. Kanal D genel müdürünün açıklamasına göre Kurtlar Vadisi Kaos yeni sezonuna Kanal D ekranlarında başlayacak.

Kurtlar Vadisi Kaos Ne Zaman Başlayacak!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak yönünde haberlerin kesinleşmesi fenomen Kurtlar vadisi izleyicisini heyecanlandırdı. Yeni sezonda yepyeni bir maratona başlayacak olan dizinini senaryosu ve oyuncuları konusundan net bir bilgi yok. Televizyonların yeni yayın dönemine büyük ölçüde yılbaşından sonra geçeceği 2019’in ilk aylarında ekrana gelmesi bekleniyor. Yayın tarihi için kesin bir bilgi olmayan dizinin yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak. Dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, yeni sezonda izleyici ile buluşacaklarını belirttiği açıklama ve Kanal D den gelen olumlu gelişmeler dizinin yeni sezonda başlayacağının müjdesini veriyor.

Kurtlar Vadisi  Kanal D’DE Ekrana Gelecek!

Türk televizyonunun sevilen dizisi yıllardır yayınlandığı her kanalda reyting rekoru kıran izleyicilerinin fenomen takipçi olarak takip ettiği dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda  yeni ismi ile ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.