Küçük Cinayetler Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 6 Ağustos 2017 : 15:24
0

Poyraz Karayel dizinin başrol oyuncusu Burçin Terzioğlu’nun rol aldığı Küçük Cinayetler dizisi Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Küçük Cinayetler oyuncu kadrosu tüm karakterler ve rolleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. İstanbul’da Burçin Terzioğlu ile görüşmelerin yapıldığı dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

Ay Yapım tarafından hazırlanan proje Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı diziyi Ali Bilgin yönetecek. Ay Yapım’ın hazırladığı dizi yeni sezonda çok ses getirecek gibi.

Dizinin casting çalışmalarının devam ettiğini söylemiştik. Burçin Terzioğlu’da eşlik edecek 3 kadın oyuncu şuan için belli olmadı. Küçük Cinayetler” yeni sezonda Star TV’de.

Küçük Cinayetler Oyuncu Kadrosu ve Rolleri

Küçük Cinayetler Burçin Terzioğlu Kimdir?

1980 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu Burçin Terzioğlu, Müjdat Gezen S. Merkezinde eğitim almıştır. 5 yaşında sinema dünyasına adım atmıştır. 1997 yılında Ali Güven’in Yolcu isimli şarkısının klibinde oynamıştır. Kadın İsterse isimli dizide oynadığı Demet karakteri ile tanınmıştır. Fırtına, Ezel, Merhamet, Halam Geldi ve Poyraz Karayel gibi dizilerde oynamıştır.