Krallar Kaybederse Konusu Ne? Ne Zaman Başlıyor? Oyuncu Kadrosu – Netflix


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 20:42
0

Netflix, geçtiğimiz günlerde yeni bir Türk dizisinin başlayacağının haberini vermiş ardından da başrol kadın oyuncusunu açıklamıştı. Netflix, The Protector; Hakan: Muhafız dizisinden sonra yeni bir Türk dizisinin daha haberini verdi. Netflix’in ikinci Türk dizisinin ismi Krallar Kaybederse olarak açıklandı.

Krallar Kaybederse Konusu Ne?

Netflix tarafından henüz dizinin konusu hakkında bir açıklama gelmedi. Dizinin konusu açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

Krallar Kaybederse Ne Zaman Başlıyor?

Netflix tarafından henüz dizinin ne zaman başlayacağı hakkında bir açıklama gelmedi. Dizinin yayın tarihi belli olunca haberimiz güncellenecektir.

Krallar Kaybederse Oyuncu Kadrosunda Kimler var?

Netflix, Krallar Kaybederse dizisi için Beren Saat ile anlaştığını Beren Saat Netflix İle Dönüyor! başlıklı haberimizde duyurmuştuk. Beren Saat rol arkadaşını da kendi seçti! Arkadaşı Mehmet Günsür’den dizide rol arkadaşı olmasını isteyen Beren Saat, Günsu’nun olumlu cevabı üzerine; Netflix ve dizi yapımcılarına Mehmet Günsür’ün rol arkadaşı olmasını isteğini iletti. Netflix ve Mehmet Günsür görüşmesi de olumlu geçti ve dizinin iki başrol oyuncusu belirlenmiş oldu. Diziye dahil olan yeni oyuncular olduğunda haberimiz güncellenecektir.

Beren Saat Kimdir?

Türkiye’nin Yıldızları yarışması ile ekranlara giriş yapan Beren Saat, daha bir yarışmacı iken bile dikkat çeken birisiydi. Tomris Giritlioğlu tarafından keşfedilen güzel oyuncu, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne?, İntikam ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi çok başarılı ve hala izlenen yapımlarda yer aldı. 1984 Ankara doğumlu olan Beren Saat, 2014 yılında hayatını ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile birleştirdi.

Mehmet Günsür Kimdir?

Mehmet Günsür, 8 Mayıs 1975’te İstanbul’da doğdu. Annesi Sibel Günsür ve Babası da Teoman Günsür’dür. 4 yaşından itibaren yüzme, kayak ve tenis sporlarıyla ilgilenen oyuncu, İtalyan lisesinde eğitim aldıktan sonra Marmara Üniversitesi Reklamcılık Bölümü’nü bitirdi. Müzik grubuyla birlikte konserler verdi ve dört yıl boyunca restoran işletti.

988 yılında ilk kez profesyonel oyunculuğa adım atıp TRT’de yayınlanan “Geçmiş Zaman Mimozaları” adlı dizide rol aldı.

Oyuncunun TV ekranlarında dikkatleri çektiği yapımlar; 2004 yapımı “Kasırga İnsanları” ve 2005 yapımı “Beyaz Gelincik” adlı diziler oldu. 2007 yılında “Fall Down Dead” adlı sinema filminde Dominique Swain, David Carradine gibi isimlerle birlikte rol aldı. Ailesiyle beraber İtalya’da yaşarken ‘ ‘Muhteşem Yüzyıl” dizisi için Türkiye’ye geri döndü. 2014 yılında “Unutursam Fısılda” isimli filmde yer aldı.

Mehmet Günsür, 2006 yılında İtalyan yönetmen Katerina Mongio ile evlendi. Ali, Maya ve Cloe adlarında 3 çocuğu vardır.

“Hoş Geldin, bizde seni bekliyorduk!”

Netflix, paylaştığı video ile The Crown’da Kraliçe Elizabeth, House of Cards’ta Claire Underwood, Maniac’ta Annie, La Casa de Papel’de Tokyo, GLOW’da Ruth Wilder ve Marvel’s Jessica Jones’ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi karakterleri anımsatarak, Beren Saat’e “Güçlü kadınların arasına hoşgeldin” mesajını paylaştı.