Kral Kaybederse Yeni Sezona Damgasını Vuracak!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:56
0

Kral Kaybederse yeni sezonda yayınlanacak olan dizlerin başında geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı kitabın dizi haline getirilmiş hali olan bu dizide kalite ve oyunculuğun göz doldurduğu belirtilmelidir. Dizinin asıl dikkat çeken noktası Netflix üzerinden yayınlanması olacaktır. Dünya devi olan Netflix kapsamında Türk yapımlarını görmek hem piyasanın kalitesini artırmakta hem de dünyaya adını duyuran yapımlarımızın sayısının artmasını sağlamaktadır.

Oyuncular Hakkında Son Gelişmeler

Projenin temel hatları belli olmaya başlasa da net bir kadro oluşturulmamıştır. Özellikle Belçim Bilgin ve Beren Saat isimlerinin kesinleştiği dile getirilmiştir. Kadroya ek olarak özellikle gençlerin beğenisini kazanan Mehmet Günsur’un da projenin parçası olacağı tahmin edilmektedir.

Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Beren Saat’in bu proje ile memnuniyet yaratan bir etki bırakacağı tahmin ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarında olayların daha çok psikolojik yönü ağır bassa da dramın asla geri planda kalmadığı belirtilmelidir. Bu dizi de hem ülkemizde hem de Türk yapımlarından hoşlanan ülkelerde ses getirecektir.