Kral Kaybederse Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

2019 da ekranlara gelecek olan Netflix’in yeni dizisi Kral Kaybederse ile ilgili bilgiler netleşmeye başladı. Daha önce Hakan: Muhafız dizisi ile Türk dizi sektörüne büyük bir giriş yapan Netflix 2019’a ikinci dizisi olan Kral Kaybederse ile damga vurmaya hazırlanıyor. İstanbul’lu Gelin dizisini yazan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanacak Krallar Kaybederse dizisinin yönetmeni ise şuanda belli olmadı.

Kral Kaybederse dizisi için şuanda Beren Saat, Engin Akyürek, Belçim Bilgin ve Mert Altınışık ile anlaşıldığı yönünde bilgiler var. Tabi bu isimler çok büyük isimler olduğu için
Yaklaşık 6 aydır cast çalışmaları süren Kral Kaybederse dizisinde sevilen ve özlenen isimleri bir araya getirmeyi amaçlayan O3 medya bütçe konusunda da sıkıntı yaşamıyor. Muhtemelen Kral Kaybederse dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse kitabından esinlenerek uyarlanacaktır; ancak Kral Kaybederse kitabında büyük bir kralın oğluna kaybetmesinden sonra güç kaybetmesi anlatılıyor.

Kral Kaybederse dizisi başrol oyuncuları netleşti. Kral Kaybederse dizisi için Beren Saat, Engin Akyürek, Belçim Bilgin ve Mert Altınışık ile anlaşıldı. Kral Kaybederse dizisi uzun yıllar sonra Beren Saat, Engin Akyürek’i aynı dizide buluşturuyor. Diğer taraftan Belçim Bilgin ve Mert Altınışık’ta çok başarılı oyuncular.

Kral Kaybederse Oyuncuları
Beren SaatBeren Saat şubat 1984 doğumludur ve 35 yaşındadır. Aslen Ankara doğumlu olan Beren Saat Aşkı Memnu Fatma Gül’ün Suçu Ne ve İntikam gibi dizilerde yıldızlaşmış dünyanın her köşesinde ismi duyulmuş popüler bir dizi oyuncusudur. Türkiye’nin Yıldızları programı ile ünlendi daha sonra Tomris Giritoğlu tarafından keşfedildi. Beren Saat ilk olarak 2006 yılında yayınlanan Hatırla Sevgili dizisi ile ünlendi hayat verdiği Yasemin karakteri hala akıllarda. Daha sonra Aşı Memnu dizisinde güzelliğini ve yeteneğini ispat etti. 2009 da Kenan Doğulu ile evlendi. Son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisinde yer aldı.
Engin AkyürekEngin Akyürek 1981 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesinde Tarih okumuştur. Kral Kaybederse dizisinde ki partneri Beren Saat gibi Türkiye’nin Yıldızları yarışmasında ekran karşısına çıkmıştır. Yabancı Damat dizisi Engin Akyürek’in ilk dizisidir.Fatma Gül’ün Suçu Ne’ dizisinde Beren Saat ile bir kez daha bir arada yer almıştır. Son dönemde ise Kara Para Aşk dizisinde yer almıştır. Son olarak ise Ölene Kadar dizisinde Dağhan karakteri ile yer alsa da dizi tutmamıştır.