Kral Kaybederse Oyuncu Kadrosu Hakkında Son Gelişmeler!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:55
0

Kral Kaybederse dizisinin Netflix tarafından üstlenileceği belirtilmiştir. Son senelerde dizi piyasasında rüzgar gibi esen Netflix bu dizi ile yerli yapımlara yeni bir boyut kazandıracaktır. Siz de anında Kral Kaybederse ve çok daha fazlasına erişim sağlayabilmek için Netflix üyelik paketi satın alabilirsiniz.

Kral Kaybederse dizisinin senaryosunun Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanacağı belirtilmiştir. Ayrıca psikolojik boyutun ön planda olduğu kitaplara sahip olan bu yazarın senaryo konusunda da ekibe destek olacağı verilen ayrıntılar arasında yer alır.

Oyuncu Kadrosu Hangi İsimlerden Oluşacak?

Kral Kaybederse oyuncu kadrosu göz dolduran yetenekleri bir araya getirmiştir. Özellikle Belçim Bilgin ve Beren Sat gibi güçlü iki kadın oyuncunun bir araya gelmesi dizinin temellerinin sağlam atılmasını sağlayacaktır.

Erkek oyuncu olarak da Mehmet Günsur’un rol alacağı belirtilmiştir. Fakat bu konuda net ve resmi bir açıklama yapılmamıştır. Şimdiden adından söz ettiren bu kadro yeteneği ve senaryonun donanımlı yapısı ile yüksek ilgi göreceğinin sinyallerini şimdiden veriyor. Kral Kaybederse dizi meraklıları tarafından dört gözle bekleniyor.