Korkuyorum Baba Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 16:59
0

Ekranların hazırlığa başlanan yepyeni dizisi Korkuyorum Baba seyirci ilgisini şimdiden çekeceğe benziyor. Dram türünde olacak dizide birbirinden değerli oyuncular da yer alacak.

Korkuyorum Baba Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dizinin yayın tarihi henüz belli olmasa da kulislerde dolaşan haberlere göre Ocak – Şubat ayı içerisinde yayın hayatına başlayacak dizi. Kesin tarih belli olduğunda da yine bu içerikte bulabilirsiniz.

Korkuyorum Baba Dizisi Hangi Kanalda Olacak? 

Uzun süredir dizi konusunda sıkıntı yaşayan, yaptığı tüm dizilerde reyting şoku yaşayan Kanal D dizinin sahibi olacak. Eğer dizi doğru bir senaryoya sahip olursa kanalını sırtlamayı başarır.

Korkuyorum Baba Dizisi Oyuncuları Kimler? Korkuyorum Baba Künye? Korkuyorum Baba Yapım Şirketi?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizinin kadrosunda şimdilik Barış Falay, Özge Özberk, Alihan Türkdemir ve Sibel Melek Arat gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yapım şirketliğini üstlenen şirket ise pek çok başarılı diziye imza atmış olan Limon Film oluyor. Dizinin yönetmen koltuğunda oturacak isim ise son dönemlerin konuşulan isimlerinden biri olan Çağrı Vila Kostuvalı olacak. Bilindiği üzere yönetmen daha önce Poyraz Karayel dizisine de hayat vermişti.

Korkuyorum Baba Barış Falay Kimdir? Barış Falay Oynadığı Diziler?

1972 doğumlu olan oyuncu birçok başarılı dizide rol almıştır. Yer aldığı son dizilere baktığımız zaman Ezel, Al Yazmalım, 20 Dakika, Medcezir ve Paramparça gibi diziler karşımıza çıkıyor. Oyunculuğunu her seferinde daha da yükseltiyor oyuncu.

Korkuyorum Baba Alihan Türkdemir Kimdir? Oynadığı Diziler?

Küçük yaşıyla seyircinin gönlünü çalan ve oynadığı her rolüyle de büyük beğeni toplayan Alihan Türkdemir bugüne kadar Serçe Sarayı, Evlat Kokusu ve Dolunay gibi dizilerde oynadı.

Korkuyorum Baba Özge Özberk Kimdir? Oynadığı Diziler?

1976 doğumlu olan oyuncu birçok güzel projede yer alsa da özellikle Pis Yedili ve Kalbimdeki Deniz dizilerinde adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Gerçek adı Nalan Özge Özberk’tir.

Önceki biten dizisinden bir kare.. Çok güzel reyting sonuçları elde eden Kalbimdeki Deniz Türk halkının da büyük beğenisini toplamayı başarmış ve senaryosunu izleyenlere beğendirmeyin başarmıştı.

Kalbimdeki Deniz Deniz Ölecek mi? 44. Bölüm fragmanı