Komşular Dizisi Tunç Kim? Gerçek Adı


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 18:26
0

Fox Tv’nin yayın hayatına yeni başlayan günlük dizisi Komşular, oyuncu kadrosuyla merak edilmeye devam ediyor. Dizinin genç ve tecrübeli isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda Tunç karakterini canlandıran Arda Esen kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? 

Dizi uzun süren tanıtımların ardından büyük beklentilerle ekrana geldi. Star Tv’de Adını Sen Koy ve Beni Affet dizilerini gölgede bırakacak bir projeyi ekrana getiren Fox’un yeni dizisi Komşular yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor.

Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Oyuncularını yeni yeni tanıdığımız dizinin dikkat çeken isimlerinden Tunç karakteri en çok merak edilen ve araştırılan oyuncu oldu.

Daha çok genç isimlerin yer aldığı kadrosuyla adından söz ettiren Komşular dizisinin konusu da oldukça ilgi çekici. Med Yapımın yapımcılığını üstlendiği Neigbours isimli diziden uyarlama olacak olan Komşular dizisinin senaryosunu  Zehra Çelenk kaleme alıyor. Dizi 60’ın üzerinde ülkeye satılmış ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Biz Komşular dizisinin ülkemizde de tutacağını düşünüyoruz.

Komşular Dizisi Tunç Kim? Arda Esen 

1975 yılında Ankara’da dünyaya gelen Esen, babasının asker olması sebebiyle Türkiye’nin farklı illerinde yaşamıştır. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Arda Esen, eğitim aldığı bölümün aksine kariyerine oyuncu olarak devam etmiştir. Yaprak Dökümü, Doktorlar, Arka Sokaklar, Kalp Hırsızı, Kahramanlar gibi pek çok başarılı projede yer almıştır.